QHD kijelzővel és 24 megapixeles kamerával debütált a Blu Pure XL

Czipperer Dia - 2015. szeptember 11.

A Blu piacra dobta legújabb mobilját, amely ütős felszereltséggel, ugyanakkor megfizethető áron kerül majd forgalomba. Az androidos mobil a phabletek sorát erősíti.

Új mobilt dobott piacra a Blu. A Pure XL névre keresztelt telefon 6 hüvelykes, QHD felbontásra képes Super AMOLED kijelzővel debütál. A készülék meghajtásáról egy MediaTek X10-es, nyolcmagos lapka gondoskodik. A 2 gigahertzes processzorhoz pedig egy 3 gigabájtos RAM társul.

A telefon főkamerája sem tűnik rossz választásnak, egy 24 megapixeles, dupla LED vakuval ellátott darabot kapott a mobil. Az előlapi fényleső is igazi szelfikamera a maga 8 megapixelével.

A Blu eddigi legütősebb felszereltséggel megáldott mobiljának fedélzetén az Android 5.1.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot. A készülék alumínium burkolata méltán kiemeli a többi olcsó androidos mobil sorából.

A telefon belső tárhelye 64 gigabájt (bővíthető), valamint a gyártó ujjlenyomat-olvasó szenzorral is felszerelte. A készülék továbbá NFC támogatással, 24 bites hangchippel és 3500 mAh-es akkumulátorral száll majd versenybe az egyre telítettebb mobilpiacon.

Az LTE-képes mobil két SIM kártyás változatban is elérhető lesz a T-Mobile és az AT&T kínálatában az Egyesült Államokban, valamint az Amazonnál szeptember 29-étől. A készülék 349 dolláros áron kerül majd forgalomba.

 

Forrás: Liliputing.com

Vissza