USB Type-C támogatással érkezhet a Galaxy S7

Czipperer Dia - 2015. október 16.

Újabb híresztelés látott napvilágot a Samsung készülőfélben lévő Galaxy S7 modelljéről. Has minden igaz, a készülék szimmetrikus USB-porttal, úgynevezett Type-C támogatással érkezhet.

A legfrissebb hírek szerint a Samsung legújabb mobilja, a Galaxy S7 Type-C támogatással érkezik majd. Az új szabvány gyorsabb kapcsolatot, sebességet, teljesítményt kínál.

A modellről már az előzetes pletykák alapján lehet tudni, hogy meghajtássról egy Snapdragon 820-as processzor gondoskodik majd, vagy a Samsung saját gyártású Exynos processzorát kapja meg a mobil.

Ahhoz nem fér kétség, hogy a modell jövőre landol a piacon, azonban, hogy pontosan mit is tartogat a gyártó, még kétséges. Ha hihetünk a korábban kiszivárgott információknak, akkor a Samsung három változatban értékesíti majd az eszközt. Ha ez igaz, akkor valóban lesz egy Snapdragon- és egy Exynos-gyártmányú processzorral felszerelt változat. Utóbbi esetén pedig kétféle lapka hajthatja a mobilt: egy Exynos 7422-es, valamint egy Exynos 8-as sorozatú darab.

A GSMArena szerint az új masina magnézium borítással lesz kapható, amely továbbfejlesztett védelmet jelentene a mobil számára.
 

 

Forrás: GSMArena.com; kép: s4galaxy.ru

Vissza