6 hüvelykes olcsó óriásmobil Kínából – ingyenes szállítással

Czipperer Dia - 2016. április 27.

Május 20-ig lehet előrendelni a Gearbest oldalán azt a 4G képes phabletet, amelyhez a kínai webáruház ingyenes szállítást is biztosít. És hogy melyik modellről is van szó? Egy tetszetősnek tűnő óriásmobilról.

A VKworld T6 névre keresztelt óriásmobilról van szó, amely jelenleg a kínai Gearbest kínálatában érhető el. Jelenleg a modell az előrendelési fázisban tart, azonban május 20. után megkezdi a gyártó a tényleges szállítást.

Magyarországra is ingyen kihozzák a telefont, csupán egy kicsit kell várni rá. Az átlagos 2-8 napos várakozási idő helyett 7-25 napos szállítási határidővel vállalja a gyártó.

A 110 dolláros készülék fekete és pezsgő árnyalatokban rendelhető meg, de nézzük meg, mit kapunk a nem túl magas árcéduláért cserébe.

A szinte keret nélküli kijelzővel rendelkező mobil lelke egy 64 bites, négymagos, 1 GHz órajelű MTK6735 processzor egy Mali-T720-as GPU-val megtámogatva. Bár az eszköz fedélzetén még az Android 5.1-es Lollipop rendszer fut, azonban elképzelhető, hogy hamarosan már a Marshmallow frissítést is megkapja sok más mobilhoz hasonlóan.

A kijelző méretét tekintve (6 hüvelyk) egy kisebb méretű táblagépnek tűnik a modell, amely oldalán lehajló 2.5D Arc HD megjelenítővel büszkélkedhet, amely ráadásul anti-blue-light technológiával van ellátva, amely azt jelenti, hogy képes kiszűrni a kijelzőből áramlő kék fény nagy részét, amelynek jelentős szemkárosító hatása van.

 

A készülék memóriája 2 gigás, tárhelye pedig 16 gigabájtos. Utóbbi microSD-vel tovább növelhető. Ha pedig nem szeretnénk kihasználni ez a lehetőséget, ezt a slotot a második SIM kártya helyéül is használhatjuk. A telefon főkamerája sem tűnik rossznak: 13  megapixeles képeket lőhetünk, míg az előlapon egy 5 megapixeles szelfi fényleső található.

Az aksi pedig a kijelző méretéhez mérten 3000 mAh-es, amely valamivel jobb az átlagos daraboknál, ráadásul az intelligesn készenléti energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően hosszabb üzemidőt biztosít a modellnek.

Az eszköz mindemellett gey újfajta adatátviteli módot is kínál. A hot Knot névre keresztelt megoldás révén a két telefon találkozása során könnyedén átvihető az adat az egyikről a másikra.

A mobil további paraméretereiről a Gearbest oldalán tájékozódhatunk, ahol meg is rendelhetjük a készüléket.

Érdemes most körülnézni a Gearbest oldalán, mert anyák napi akcióval számos termék kedvező áron szerezhető be.

Vissza