Különleges ajánlat keretében kapható az Ulefone Future

Czipperer Dia - 2016. május 3.

Az Ulefone keret nélküli kijelzővel megáldott mobilját, az Ulefone Future-t most kedvező áron rendelhetjük meg a Gearbestttől. Azonban a mobil csak korlátozott számban és rövid ideig érhető el ilyen árcédulával.

Holnap, azaz május 4-én mindössze 199 dolláros áron szerezhető be az Ulefone Future a Gearbesttől. Ezen a napon összesen 80 darabot bocsátanak szabad prédára, és „aki kapja, marja” alapon reggel 9 órától 24 órán keresztül majdnem fele áron vásárolható meg a telefon.

A különleges ajánlat tehát nem tart sokáig, így érdemes résen lenni, hiszen a darabszám igencsak korlátozott.
 


A 4G képes eszköz keret nélküli dizájnnal hódít, amit az 5,5 hüvelykes, 2.5D megjelenítő emel a csúcsra. A Full HD kijelző védelméről pedig egy Corning Gorilla Glass 3 üveg gondoskodik.

A készülék egyéb specifikációi is ígéretesek. Az Android 6.0 Marshmallow rendszert futtató telefon lelke egy 64 bites, nyolcmagos, 1,95 GHz órajelű MTK6755-ös lapka (Helio P10) egy Mali-T860MP2 GPU társaságában.

A memória is ütősnek ígérkezik a maga 4 gigabájt RAM-jával, melyhez 32 gigabájt tárhelyet biztosít a gyártó. Azonban, ha még ez sem lenne elég, microSD vagy TF kártyával egészen 128 gigabájtig növelhető. Ez a slot egyben a második SIM kártya helyéül is szolgál, vagyis a mobil dual SIM támogatással is rendelkezik.

A készülék a fényképezés terén is jó ár-érték arányú alternatívának ígérkezik. A dupla vakuval és autofókusszal allátott hátlapi kamera kettős színhőmérséklettel rendelkezik. A telefon előlapi fénylesője egyébkét tipikus szelfikameraként 5 megapixeles, főkamerája pedig akár 16 megapixeles képeket is lő.

Ezen felül gyorstöltési képességekkel és Type-C támogatással is rendelkezik a mobil. A nyelvek között pedig a magyart is megtaláljuk a beállításokban.


A mobilról bővebben a Gearbest oldalán tájékozódhattok, a különleges ajánlatra pedig itt csaphattok le.


Vissza