Az új Technics SC-C70 kompakt sztereó rendszer

Kütyü Magazin - 2017. május 19.

A Technics a müncheni HIGH END audio kiállításon mutatta be új SC-C70 kompakt sztereó rendszerét. 

A Technics új, kompakt SC-C70 rendszerében egyszerre vannak jelen a JENO motorok (jelingadozás-kiküszöbölés és zajcsillapítás-optimalizálás), az LAPC funkció (terhelésalapú fáziskalibrálás), a Space Tune kalibrációs szoftver és egy kiváló audió-technológiai koncepció. Ezek együttese olyan gazdag és kiváló minőségű hangzást biztosít, amely a legigényesebb zenerajongót sem hagyja majd hidegen. 

 

Erős, lenyűgöző, az egész helyiséget betöltő hangzás a JENO motoroknak, az LAPC funkciónak és a Space Tune-nak köszönhetően

A Technicsről közismert, hogy lenyűgöző látványt nyújtó és műszakilag rendkívül innovatív audiótermékeket gyárt. Ez alól a digitális jelingadozást kiküszöbölő három JENO motorral rendelkező SC-C70 kompakt sztereó rendszer sem kivétel. Az eredmény: kristálytiszta hang, hallható torzítás nélkül. Az SC-C70 modell rendelkezik LAPC funkcióval is: a Technics által kifejlesztett terhelésalapú erősítő technológia tökéletes összhangot biztosít a hangfalakkal. A rendszer méri az integrált hangfalak fázis- és impedanciatulajdonságait, és az így szerzett adatok alapján optimalizálja a hangkimenetet. Az öt hangszórót magába foglaló, precízen kialakított hangkoncepciójával az SC-C70 csodálatos térbeli hangélményt nyújt.

A hangzás térhatásának optimalizálása érdekében a magas tartományú hangsugárzók elé akusztikai lencsék kerültek a még jobb hangeloszlás és hangszóródás érdekében, amely különösen a magas frekvenciatartományban érvényesül. Ezen kívül a beépített akusztikus zsaluk minimálisra csökkentik az ingadozást, különösen a magas frekvenciatartományban. Az optimális hangminőség érdekében a Technics kifejlesztette a Space Tune kalibrációs szoftvert. Ez a szoftver a saját hálózatán tudja javítani a paramétereket, így segítségével a hang az adott tér egyedi tulajdonságaihoz igazítható. 

 

Rugalmasan kapcsolódhat hálózatba a Technics alkalmazás, az Apple AirPlay és a DNLA segítségével

A nagyteljesítményű hardver mellett az SC-C70 könnyű kezelhetőséggel is büszkélkedhet. Akár hálózatról szeretnénk zenét lejátszani nagy felbontású formátumban, akár CD-ről USB kapcsolaton keresztül, USB DAC vagy okostelefon segítségével, az intuitív és könnyen kezelhető Technics alkalmazásnak köszönhetően mindig a zenekedvelők kezében van az irányítás. 

Az integrált Apple AirPlay funkció segítségével a felhasználók könnyedén játszhatnak le valós időben zenét különböző Apple eszközökről, pl. iPodról, iPhone-ról vagy iPadről. Az SC-C70 modell DLNA kompatibilis, és könnyen csatlakoztatható más gyártók felhasználói mobileszközeihez Bluetoothon keresztül. Így lehetőség nyílik arra, hogy a Spotifyhoz vagy a TIDAL-hoz hasonló népszerű streaming szolgáltatásokon keresztül is hallgassunk zenét. 

 

Stílusos kialakítás

Lenyűgöző és stílusos megjelenése révén az SC-C70 bármely otthonba kiváló választás. A kompakt rendszert, amelybe felülről lehet behelyezni a CD-t, sima akrilüveg borítás teszi még elegánsabbá. 

 

Elérhetőség

2017. szeptember (az árról későbbi időpontban nyújtunk információt).

Vissza