A Razer elindítja saját digitális játékáruházát

Kütyü Magazin - 2018. április 9.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bejelentette a Razer Game Store-t – egy új digitális PC játék-disztribúciós platformot – amely már világszerte elérhető.

A Razer Game Store (gamestore.razer.com) azonnali hozzáférést biztosít több ezer digitális játékhoz, és minden egyes vásárlással megjutalmazza a vevőit. A játékok Steam, valamint Uplay termékkódok formájában kerülnek a vásárlók birtokába.

A gamer perifériák, laptopok, és szoftverek területén a globális vezető szerep megszerzése után a Razer számára a Razer Game Store a következő lépés a játékosoknak szánt ökoszisztéma bővítésében.

Vásárolj játékokat, részesülj jutalmakban

Amikor a játékosok a Razer Game Store-on vásárolnak játékokat – egyéb előnyök mellett – exkluzív ajánlatokhoz, Razer Game Store kuponokhoz, és a RazerStore-on megvásárolható, akciós Razer perifériákhoz férhetnek hozzá.

Emellett a játékosok minden egyes Razer Game Store vásárlással – beleértve a hitelkártyás tranzakciókat is – a hűségüket jutalmazó zSilver kreditekhez jutnak. Ha pedig zGolddal fizetnek, még nagyobb zSilver jutalmakat szerezhetnek.

Egyedülálló jutalomrendszere révén a játékok Razer Game Store-ból történő megvásárlása minden más digitális áruháznál magasabb értéket nyújt a vevők számára, mivel a játékosok jutalmaikat minden egyes vásárláskor – egyebek mellett – Razer termékekre is költhetik.

“Mint játékosok, pontosan tudjuk, hogy mennyire fontosak a jó ajánlatok, amelyeket a Razer Game Store mindenki számára biztosítani fog.” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Eddig csúcsteljesítményű perifériákkal, laptopokkal, és szoftverekkel tettünk a játékosok kedvére, mostantól pedig magát a szenvedélyüket tápláló tartalmat is biztosítani tudjuk számukra.”

Elérhetőség

Az induláskor a Razer Game Store az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, valamint Franciaországban érhető el lokalizált tartalmakkal, árakkal, fizetési módokkal, valamint ügyfélszolgálattal. Európa többi országában az áruház angol nyelvű változata, euróban feltüntetett árakkal áll a vásárlók rendelkezésére.

A további országok kiszolgálása egy globális áruházi felületen keresztül történik, amelynek árai az amerikai dollárban meghatározott árakon alapszanak.

A Razer Game Store ígérete

A Razer elkötelezettségét az ügyfelek és az iparág iránt az alábbiak bizonyítják:

  • Kizárólag hivatalosan engedélyezett kulcsok értékesítése – A Razer számos kiadói és fejlesztői partnerrel működik együtt annak érdekében, hogy a Razer Game Store-on megtalálható összes játék minden kétséget kizáróan teljes körű engedélyekkel rendelkezzen.
  • Razer jutalmak minden egyes vásárlással –A Razer elkötelezett célja, hogy a játékosokat minden vásárlás során olyan egyedi ajánlatokkal, mint zSilver bónuszok, utalványok, és hardver kedvezmények jutalmazza.
  • Razer exkluzív ajánlatok – A Razer Exclusive megjelöléssel ellátott ajánlatokban kiváló Razer-exkluzív akciókat és jutalmakat találsz. 

Játékkínálat

A Razer Game Store katalógusában többek közt az iparág legnagyobb kiadóinak – Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Deep Silver, Rockstar – játékai találhatóak meg. A játékosok a kínálatban az év legjobban várt megjelenései – például a “The Crew 2” és a “Pillars of Eternity II: Deadfire” – mellett a közelmúlt olyan sikercímeivel, mint a “Grand Theft Auto V”, a “Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands”, a “Cuphead” és a “Dishonored: Death Of The Outsider” is találkozhatnak.

Ubisoft nyitási akció

A Razer Game Store a Ubisoft és a Razer exkluzív akciójával indul el, amelynek során a játékosok a francia kiadó legjobb játékai és sorozatai közül szerezhetnek meg többet is kedvezményes áron.

Tartsd nyitva a szemedet, és spórolj meg akár 75%-ot az olyan játékok, mint az“Assassin’s Creed Origins”, a “Watch Dogs 2,” a “Far Cry 4,” a “South Park: The Fractured but Whole”, és a “Tom Clancy’s Rainbow Six: SIEGE” vásárlása során. rzr.to/RGSLaunch

Razer exkluzívok 

A Razer Game Store vásárlók számíthatnak rá, hogy – cserélődő rendszerben – hetente négy játéknál találkozhatnak új, exkluzív ajánlatokkal és jutalmakkal. A Razer Exclusives elsőként kiválasztott játékai között a “Far Cry 5”, az “Assassin’s Creed: Origins”, a “Ni No Kuni II: Revenant Kingdom”, és a “Wolfenstein II: The New Colossus” található. E játékokat nem csak hatalmas kedvezményekkel – akár féláron – szerezheted meg, de vásárlásukkal egy maximum 15 dolláros Razer Game Store utalványhoz, dupla zSilver jutalmakhoz, valamint egy 10 dolláros – a RazerStore-on történő vásárlás során felhasználható – Razer periféria kuponhoz is juthatsz. rzr.to/RGSExclusives

Ajándék Furi

A Furi indie-játékhoz 10.000 – a Razer Game Store által szponzorált – Steam kulcs kerül kiosztásra, „aki kapja, marja” alapon. A feliratkozás a rzr.to/RGSGiveaway oldalon lehetséges.

Vissza