Új mophie juice pack Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekhez

Kütyü Magazin - 2018. április 24.

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó mophie bemutatta a juice pack sorozat új Samsung készülékekhez gyártott modelljeit.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató juice pack® termékét Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S9+ készülékekhez.

A mophie juice pack for Galaxy S9 és S9+ ultravékony, 2070 mAh teljesítményű beépített akkumulátort tartalmazó telefontokok, amelyek 29 illetve 33 óra extra beszélgetési időt, erős ütésvédelmet és vezetéknélküli töltést kínálnak egyetlen csomagban.

Mindkét modell kompatibilis a mágneses illesztést lehetővé tevő mophie charge force technológiát támogató kiegészítőivel és megfelel a kávézókban, bútorokban és a számos új autómodellben megtalálható Qi vezeték nélküli töltési szabványnak.

A Priority + funkció lehetővé teszi, hogy a töltőhöz való csatlakoztatáskor először a telefonkészülék, majd a juice pack akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.

Mindkét termék tartalmazza a mophie márkától megszokott gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket és a LED-es töltöttségi szint kijelzőt. 

A mophie juice pack tokok Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekhez május végétől vásárolhatók meg a mophie.com weboldalon.

Vissza