Hatalmas siker volt a HMD Global új készülékeinek hazai premierje

Kütyü Magazin - 2018. május 2.

A HMD Global, a Nokia telefonok új otthona hazánkban is bemutatta legújabb készülékeit, a prémium kialakítású Nokia 8 Siroccót, a kiemelkedő Nokia 7 plust, a díjnyertes új Nokia 6-ot, és a megbízható Nokia 1-et. A legújabb, Android Oreo operációs rendszert futtató új Nokia okostelefonok mellett a legendás Nokia 8110 most 4G képességekkel tért vissza.

Az esemény házigazdái – Rossen Petkov, a HMD Global régiós vezetője és Tomislav Himbele, a cég CEE régióért felelős marketingvezetője – a telefonok mellett bemutatták Mészáros Zoltánt, a vállalat hazai értékesítési vezetőjét.

A HMD Global és a Google hivatalos és gyümölcsöző együttműködésére is felhívták a figyelmet, melynek köszönhetően a Nokia okostelefonok az Andorid One család tagjai lettek. Tiszta, biztonságos és naprakész – ezt garantálják a havonta érkező biztonsági frissítések, valamint megtartják eredeti sebességüket és mindenféle felesleges felhasználói felületmódosítás, vagy energiaéhes háttéralkalmazás nélkül kerülnek a felhasználókhoz. 

Tomislav Himbele a sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a HMD Global a női EHF Final4 Bajnokok Ligája egyik kiemelt partnere lett. „Büszkén adjuk a nevünket ehhez az eseményhez, hiszen a sport az innováción és a megbízhatóságon alapszik. Mindig jó látni, amilyen összhangban ezek a sportolók együttműködnek, ahogy anélkül passzolnak, hogy ránéznének a másikra. Egyszerűen tudják, hogy számíthatnak egymásra. Pont úgy, ahogy a vásárlóink számíthatnak Nokia készülékeikre” – mondta a marketingvezető.

A rendezvény hangulatáról Hamvai PG zenéi és a Magyar Asztalitenisz Szövetség két U21-es válogatott tehetsége, Dari Helga és Molnár István Patrik gondoskodtak. A játékosok az új Nokia 6 készülékekkel demonstrálták, hogy a HMD-érában készült telefonok is mindent kibírnak, a teszteléshez az érdeklődők is csatlakozhattak.

Rossen Petkov, a HMD Global régiós vezetője elmondta: „mindig megtisztelő ilyen lelkes közönségnek bemutatni a legújabb készülékeinket és fejlesztéseinket. Külön öröm számunkra, hogy telefonjainkhoz méltó eseményen köszönthettük a hazai sajtó képviselőit és lehetőséget biztosíthattunk számukra, hogy kipróbálhassák a legújabb készülékeket. Innováció, nyitottság és lendület jellemzi legújabb portfóliónkat, csakúgy, mint magyarországi rendezvényeinket.” 

Vissza