Kiemelkedő szórakoztató funkciók pénztárcabarát áron

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 3.

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Galaxy Tab A 10.5-öt, a tabletet, amelyben az egész család örömét lelheti otthon és útközben egyaránt. 

A családbarát szórakoztató funkcióknak, a fejlett audio és vizuális jellemzőknek köszönhetően a Galaxy Tab A 10.5 kiváló eszköz a kedvenc filmek és műsorok megtekintéséhez bárhol, bármikor. Nem számít, hogy épp a kanapén pihenünk vagy úton vagyunk, a Galaxy Tab A 10.5 órákig képes szórakoztatni a családot. Az olyan csatlakoztatott funkcióknak köszönhetően, mint a Samsung SmartThings, az otthonunk irányítása még nem volt ilyen egyszerű. 

„Büszkén jelentjük be a Galaxy Tab A 10.5-öt, a Samsung tablet portfóliójának legújabb tagját, amely technikai adottságainak köszönhetően egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi az életet az egész család számára – mondta el Jason Lee, Samsung Electronics igazgatója, a Mobilkommunikációs üzletág tablet termékstratégiájáért felelős csoportjának vezetője. – Az újragondolt kialakítás, a fejlett szülői felügyeleti funkciók és az új, otthoni összekapcsolhatóságot segítő jellemzők teszik a Galaxy Tab A 10.5-öt a modern háztartások elengedhetetlen kiegészítőjévé.”

A Galaxy Tab A 10.5 tableten a családdal, barátokkal közösen nézhetünk filmeket, játszhatunk vagy böngészhetjük az internetet. Az eszköz rendkívül keskeny kávájának köszönhetően a 10,5 colos kijelzővel rendelkező eszköz megjelenése letisztult és elegáns. Az eszköz négy sarkán található, Dolby Atmos technológiára épülő hangszórók kitűnő, a felhasználót szinte körül ölelő hangzást biztosítva emelik a szórakozást új szintre.

A Kids Mode funkcióval a szülők felügyelhetik és irányíthatják a Galaxy Tab A 10.5-ön megjelenő tartalmakat, illetve megszabhatják, hogy gyermekük mennyi ideig használja az eszközt, amelyet úgy terveztek, hogy a tanulás ás a szórakozás egyszerre legyen rajta élvezetes és biztonságos. Ez a mód magában foglalja a Kids Browser böngészőt és a Galaxy Apps for Kids applikációt, valamint nyolc egyéb, ingyenesen elérhető gyerekbarát alkalmazást is. A kínálatban a Toca Hair Salon 3 és a BRIO World – Railway is megtalálható. A Galaxy Tab A 10.5 Multi User Mode-jának köszönhetően több felhasználói fiók is létrehozható, így a gyerekek és a szülők akár külön-külön is bejelentkezhetnek az eszközbe.  

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 továbbfejlesztett csatlakoztatható funkcióinak köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbb a családi életet és az otthoni teendőket szervezni. A Samsung Always On Daily Board felület egy helyen teszi elérhetővé a felhasználók kedvenc fotóit, és az olyan mindennapi információkkal szolgáló alkalmazásokat, mint az időjárás-előrejelzést, a naptárat és az órát. A családbarát Galaxy Tab A 10.5 tableten elérhető SmartThings*  alkalmazás segítségével akár egyetlen gombnyomással irányíthatók az otthoni okos berendezések. Legyen szó a lefekvéshez kötődő előkészületekről vagy a fűtés szabályozásáról, az új Samsung Galaxy Tab A 10.5 tablettel egyszerűen irányíthatjuk okos otthonunkat.** 

 

A Galaxy Tab A 10.5 tabletről további információ a http://www.samsungmobilepress.com vagy a news.samsung.com/galaxy oldalon érhető el. 

Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ termékspecifikációk

____________ 

* Az elérhető funkciók régiónként eltérhetnek.

** A SmartThings alkalmazással kompatibilis eszközök régiónként eltérők lehetnek.

*** Az elérhető funkciók régiónként eltérők lehetnek.

____________

Minden, jelen dokumentumban feltüntetett specifikáció, funkció, alkalmazás és egyéb termékjellemzők, beleértve, de nem kizárólag a termékelőnyöket, a dizájnt, az árazást, az alkatrészeket, a teljesítményt, az elérhetőséget és a kapacitást, előzetes értesítés nélkül változhat.

Vissza