Táblagépes appon böngészhetjük autóalkatrészeinket

Kütyü Magazin - 2019. március 25.

Az Autodoc legújabb mobilalkalmazásával immáron táblagépünkkel is beszerezhetjük a szükséges autóalkatrészeinket. Az applikáció számos kedvezményt kínál a felhasználóknak.

Az online vásárlás egyre több területen teret nyer, ez alól az autóipar sem kivétel. Bár még autót nem rendelhetünk online, de hozzá tartozó kiegészítőket igen. Az Autodoc alkalmazása révén pedig mindezt mobileszköről is megtehetjük. A AutoDoc weboldalán keresztül is letölthető appnál az első 10 000 feliratkozó 10% engedményt kap.

Legyen szó okostelefonról vagy táblagépről, az applikáció teszi a dolgát. Olyan mintha egy interaktív katalógusban böngésznénk, amelyben kereshetünk és néhány érintéssel kosárba helyezhetjük, majd kifizethetjük a kívánt terméket. A fizetési módoknál pedig akár 15 féle metódus közül választhatunk.

Visszakanyarodva a megoldáshoz, igen széles kínálattal találkozhatnak azok, akik letöltik eszközükre az appot. Több mint 1,5 millió tétel között lehet válogatni. Összesen 45 márka 5914 modellje található a válogatásban. A teljes lista az alkalmazás oldalán érhető el.

Nemcsak a kínálat széles, a kedvezmények mértéke is kecsegtető. Ha az appon keresztül böngészünk és vásárolunk, jelentős engedményekben részesülhetünk, vásárlóként pedig további kuponkódokhoz juthatunk későbbi vásárásainkhoz.


A különféle termékeket az alkalmazáson belül összehasonlíthatjuk további, hasonló tételekkel, mielőtt megvennénk, ha pedig további segítségre lenne szükségünk, az Autodoc szakértő ügyfélszolgálatával csetelhetünk az appon belül.

Az ingyenes mobilapplikáció több nyelven, többek között magyarul is használható: iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató iPadekre ölthető le az Apple Store-ból.

Vissza