Diákszövetkezeti szerződés online, a mobilodról

Kütyü Magazin - 2019. szeptember 3.

A diákmunka kézenfekvő pénzkereseti forrás az iskola mellett, de már lejártak azok a napok, amikor még személyesen be kellett menni az összes iskolaszövetkezethez regisztrálni. Most már csak az működik, ami papírmentes, villámgyors és praktikus - az Atlasz Iskolaszövetkezet pedig lépést tart ezzel.

Elő a telefonoddal!

Már egy e-mail címmel és néhány kattintással, 2 perc alatt lehet regisztrálni az Atlasz diákszövetkezethez, és a papírmentes, elektronikus szerződés otthonról, mobilról is megköthető. Mióta a bemutatkozó beszélgetés is videón keresztül történik, azóta tényleg csak akkor kell elindulnod otthonról, mikor már a munkahelyen kell kezdeni.

Milyen diákmunkák elérhetőek?


Az órabérek jellemzően 1100-2000 forint közül mozognak és diákmunka esetén csak 15% személyi jövedelmadó terheli őket. Az Atlasznál arra is odafigyelnek, hogy a magas diákórabérek és rugalmas munkaidők mellett szakmai fejlődési lehetőség is kínálkozzon. Így akár egy füst alatt a szakmai gyakorlati idő is teljesíthető, de akár későbbi főállást is szerezhetsz magadnak ugyanannál a cégnél. A vendéglátós, fizikai, irodai és szakmai pozíciók állandóan megtalálhatóak az álláskínálatban.

Hogyan működik az elektronikus szerződés?

Ha megvan a tanulói jogviszony és egy saját bankszámla, akkor az online megoldásoknak köszönhetően már tényleg csak egy mobilra van szükséged, hogy beléphess a munka világába. Kényelmesen, a feltételeket otthon, nyugalomban végigolvasva szerződhetsz, a rendszer segítségével hitelesítve az aláírásodat, majd egy kattintással jelentkezhetsz a szimpatikus diákmelóra. Sose volt még ilyen egyszerű!

Vissza