Az olasz Vodafone videóban mutatja be a kapcsolódás erejét

Kütyü Magazin - 2020. március 31.

A koronavírus miatt kialakult helyzetben különösen fontos szerep jut a digitális eszközöknek és a hálózatnak, hiszen az emberek ezek segítségével tudják tartani szeretteikkel a kapcsolatot, megosztani élményeiket, támogatni és szórakoztatni egymást. 

A Vodafone olaszországi ügyfelei segítségével egy videóban mutatta be, hogy a koronavírus által leginkább sújtott országban, a kijárási tilalom alatt hogyan tanulnak, pihennek, dolgoznak, énekelnek és játszanak az emberek – mindenki a saját otthonában, ugyanakkor mégis együtt.

A videó abból az alapgondolatból indul ki, hogy társas lények vagyunk, szükségünk van egymásra, illetve arra, hogy együtt legyünk és megosszuk egymással az élményeinket. Mindez teljesen új értelmet nyer a jelenlegi helyzetben, hiszen mindenki a saját otthonában, másoktól elszigetelten tölti mindennapjait. Az emberek világszerte digitális eszközeikhez fordulnak, hogy a lehetőségekhez képest fenntartsák szokásaikat, így a készülékek hol személyi edzőként, hol mesterszakácsként, hol pedig hídként működnek köztük és szeretteik között.

Az olasz Vodafone ezt a gondolatot szerette volna átadni a videóban, ami Olaszország mellett a világ bármely pontján megállná a helyét, hiszen mind együtt vagyunk ebben a helyzetben.  Az olaszországi szolgálhatóhoz hasonlóan a Vodafone Csoport Európa és világszinten azon dolgozik a mostani nehéz időszakban, hogy kiszolgálja az előfizetők megnövekedett internetezési igényeit és megtegyen minden lehetséges lépést, az adott országban élő közösségek támogatása érdekében.

Vissza