Még több korlátlanság a Telekomnál

forrás: Prím Online - 2020. szeptember 4.

Még több tartalmat, többféle korlátlanságot és még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a lakossági ügyfeleknek a Telekom szeptember 4-én megújuló vezetékes- és mobil díjcsomagjai.

  • Még több lehetőség a Telekom megújuló lakossági mobil- és otthoni díjcsomagjaival
  • Mindkét korlátlan mobil adatcsomaghoz alapértelmezetten 5G lehetőséggel jár*.
  • Az előfizetők kedvezőbb feltételekkel juthatnak hozzá a leggyorsabb otthoni netcsomaghoz.

 

Annak érdekében, hogy ügyfelei még többet hozhassanak ki a gigaerős hálózatból, a 2000M** nagysebességű internet-csomagokat kedvezőbb áron teszi elérhetővé a Telekom. Ezzel egyidőben több tévés csomagban nő a csatornakínálat: az alap csomag kínálata 13 HD csatornával bővül, míg a legnépszerűbb, Szuper Családi HD csomag csatornakínálata 12 HD-adással gyarapodik, így összesen 108 SD és 46 HD csatornát kínál az előfizetőknek. 

 

Holnaptól többet nyújtanak a Telekom megújuló mobil tarifái is, amelyek közül az ügyfelek szabadon választhatnak az igényeiknek megfelelően, akár a korlátlan net csomagokat is párosíthatják a legkisebb perceket is tartalmazó hang csomaggal. A Telekom mindkét korlátlan adatcsomagjának előfizetői mostantól alapértelmezetten 5G lehetőséget kapnak* és a hálózaton elérhető legnagyobb sebességet korlátok nélkül használhatják. A Mobil S csomag 50, míg a Mobil M a hálózaton belüli korlátlanság mellett 30 percet, vagy SMS-t tartalmaz. A Mobil L bármilyen belföldi irányba korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít, míg a Mobil XL a kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezőknek ajánlott: ez a tarifa még nagyobb korlátlanságot kínál az EU-n belül, minden alapdíjas irányba. 

 

 

Megújuló portfóliójáan a Telekom kínálja a legnagyobb belépő szintű adatcsomagot, 2190 forintért 

4 GB-ot – amellyel a legnépszerűbb közösségi média, csevegő és navigációs alkalmazások díjmentesen, korlátlanul használhatók. A korábbinál lényegesen egyszerűbb lett a Telekom mobilnet tarifakínálata: az említett 4 GB-os csomag mellett egy 15 GB-os és két Gigaerős Net csomagot kínál a szolgáltató korlátlan adatforgalommal, havi 7990 és 9990 forintért. Utóbbi csomag vásárlása esetén két MultiSIM is díjmentesen igényelhető azok számára, akik más eszközökkel is szeretnék megosztani mobil előfizetésüket – így a korlátlan adat és a mellé választandó hang díjcsomag akár három eszközön is használható párhuzamosan. A két korlátlan mobilnet csomag abban is különbözik egymástól, hogy a nagyobb 15 GB helyett 20 GB EU-roaming adatforgalmat tartalmaz.  

 

Az egyszerűsített, de maximális rugalmasságot nyújtó, megújult tarifák mellett változatlanul elérhető a Magenta1 kedvezménycsomag, amelyben 30 százalékos havidíj-kedvezményt kap, aki legalább két otthoni – telefon, internet, tévé – és egy mobil szolgáltatásra fizet elő. A Magenta 1 kedvezménycsomagba bevonhatók mind az új otthoni, mind az új mobil díjcsomagok, viszont a nagyobb csomagok miatt az utóbbiakban foglalt adatmennyiség már nem kerül duplázásra. A több mobilt magába foglaló Magenta 1 előfizetéseknél ráadásul féláron érhető el a korlátlan netcsomag. A Magenta 1 kedvezmények sorába továbbra is beletartozik a korlátlan TV és film adatopció, amellyel Magenta 1 ügyfélként a TV GO-val, a Telekom TV GO-val és HBO GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetünk mobilon is.

 

A Telekom Netgarancia szolgáltatása továbbra is biztos hátteret nyújt minden otthoni előfizetőnek, akinek a mobil előfizetése is a Telekomnál van. Az otthoni internet vagy telefon szolgáltatás esetleges meghibásodása miatt tett hibabejelentés alapján, ha a hiba elhárításához műszaki kiszállás vagy további egyeztetés szükséges, a Telekom a hibaelhárítás idejére is biztosítja a szolgáltatást. 

 

Magenta 1 vagy Magenta 1 Domino előfizetés esetén a Magenta 1 kedvezménybe bevont minden havi díjas és feltöltőkártyás mobilra aktiválják a 72 órán belül felhasználható belföldi korlátlan adatmennyiséget és/vagy 60 perc belföldi hálózaton belüli lebeszélhetőséget. 

 

A megújult konstrukciókat a Telekom nem csak az új előfizetőinek ajánlja, épp ellenkezőleg: minden Telekom ügyfélnek érdemes átgondolnia a váltást a megújult konstrukciókra, amikor lejár a hűségideje, azonban az eddigieknél kedvezőbb, megújult csomagokat az ügyfeleknek igényelniük kell, a meglévő csomagokat a Telekom nem váltja le automatikusan. 

 

___________________ 

* 5G-re alkalmas készülék és hálózati lefedettség esetén

** több eszköz egyidejű igénybevétele mellett összeadódó, együttesen kínált maximális, elméleti sebesség

Vissza