Ünnepi akciót hirdetett a Telenor

Kütyü Magazin - 2020. december 3.

Az ünnepi videohívásokhoz, közös online beszélgetésekhez és az adventi készülődéshez biztosít kedvező áron nagy mennyiségű mobilnetet a Telenor lakossági számlás és kártyás, valamint flottás és kisvállalkozói ügyfeleinek. Egyszeri 100 GB belföldi mobilnet most ünnepi kedvezménnyel mindössze 500 forintért vásárolható meg a decemberi hétvégékre, valamint karácsony idejére.

A Telenor reprezentatív kutatása szerint idén karácsonykor a megkérdezettek 75%-a számol azzal, hogy azokkal, akikkel máskor személyesen találkozik  az ünnepek alatt, most a kapcsolattartást más módon oldja meg: 51%-uk tervezi, hogy chat appokon küld szeretteinek szöveges üzenetet, 42% pedig videohívást indít, de a válaszadók ötödénél a több fős, családi videohívás is felmerül lehetőségként. Ehhez az elegendő adatkeret nem lehet akadály a Telenor karácsonyi adatjegy-ajánlatával. 

A szolgáltató ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban december minden hétvégéjére mindössze 500 forintért vásárolhatnak 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyet (amelyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában), amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

Az akciós adatjegy a hónap első három hétvégéjén – december 4-5-6., december 11-12-13., és december 18-19-20. – pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. A karácsonyi ünnepléshez pedig már december 22-től érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes. A kedvezményes adatjegy egy előfizetéshez akár mind a négy decemberi hétvégén megrendelhető, de egy hétvégén előfizetésenként csak egyszer aktiválható. 

Az ünnepi adatjegy a MyTelenor alkalmazásban aktiválható, amely Androidra elérhető a Play Áruházban, iOS-re az AppStore-ban, valamint a Huawei AppGallery-ben. A kisvállalati ügyfelek emellett SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével. 

Szintén decemberben rendelhető meg az a kedvezmény, amelyet a Telenor az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára. A 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizető igénybe veheti iskolai igazolás nélkül is. A megrendeléséről bővebb információ itt olvasható

Vissza