Ismerje meg a Panatta Ecoline gépek fenntarthatóságát!

Kütyü Magazin - 2021. március 1.

A fitness napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ágazat. Egyre többen vásárolnak fitness és edzőtermi bérleteket, hiszen a termekben számos mozgásformát kipróbálhatnak, így akár képesek lehetnek az egész testük minden egyes izomcsoportjának a megedzésére is.

Azonban mindez akkor teljesíthető, ha a választott edzőterem megfelelő minőségű és mennyiségű gépekkel rendelkezik, amelyek valóban képesek kielégíteni minden igényt. Manapság már számos nagy fitnessgépgyártó név megismerhető a piacon, azonban közülük is kiemelkedik a Panatta és legújabb Ecoline szériája. 

Miért pont a Panatta?

A Panatta gépek kompakt csúcstechnológiás gépezetek, amelyek kiváló ár-minőség aránnyal rendelkeznek. Különleges kialakításuknak köszönhetően bármilyen testi adottsággal rendelkező felhasználó számára ideálisak lehetnek. Kijelzőjük kifejezetten felhasználóbarát, így mindamellett, hogy modern kialakításuknak és letisztult voltuknak köszönhetően könnyen kezelhetők, még jól is mutatnak a teremben.

A rendszer összetettségének köszönhetően számos paraméter megadására lesz képes, így az edzési paraméterek folyamatos kijelzése mellett egyéni edzéstervet is eszközölhet a gépen.

A Panatta márka legújabb energiamentes gépcsaládja egy teljesen új dimenziót nyithat meg a kardióedzések világában. Mivel a fenntarthatóság egy kifejezetten lényeges szempont az edzőtermek és a gépeik szempontjából egyaránt, így a Panatta Ecoline gépek tekintetében ilyen innovatív, új termékek jöhettek létre a tervezés folyamán. A cég mindig is nagyfokú elkötelezettséget mutatott a környezetvédelem iránt, így elhivatottságának és a környezettel szembeni szeretetének következményeképpen képes volt megalkotni az első teljesen energiamentes kardió-fitness családját. 

A Panatta Ecoline gépei

A Panatta Ecoline gépeit megtalálhatja a Fitness Mánia weboldalán egyaránt, ahol megbízható forrásból vásárolhatja meg a vágyott fitness- és erőgépeket. A Panatta Ecoline gépek mellett szóljon, hogy minden Ecoline fitnessgép 7 éves vázgaranciával kerül forgalomba, így nem kell aggódnia az élettartama és a javítási költségek miatt. 
 


 

A gépek motormentesek, így maga az emberi test szolgál meghajtóként az egyes gyakorlatok végrehajtása során. Ennek köszönhetően mindenki képes a saját edzésszintjéhez igazítani az edzés intenzitását. A gépek Olaszországban kerültek megtervezésre és ott is gyártották le őket, így rendkívül magas minőségnek és színvonalnak örvendenek. Karbantartási igényük kifejezetten alacsony, az évek során csupán néhány alkalommal szükséges átnézetni.

Multifunkcionális berendezés révén a sorozat gépei sokoldalúak, így az edzőteremben akár külön szegmensként is elhelyezhetők vagy akár funkcionális részlegbe integrálva is.

Vissza