Nehéz tárgy költöztetése Budapest szívéből? Megoldható!

Kütyü Magazin - 2021. március 1.

Egy költöztetés Budapest szívéből tud tartogatni meglepetéseket. Szűk utcák, szűk lépcsőházak, szűk ajtók, és még sorolhatnám. Sajnos a nagyvárosok sűrűn lakott részei egyszerűen nem arra lettek tervezve, hogy kedvezzenek a költöztetésnek. Talán egy okkal több, hogy profi költöztető cég segítségét kérjük.

Ők biztosan fel vannak készülve a legszűkebb helyeken való mozgatásra, legyen szó kisebb, nagyobb, könnyebb vagy nehezebb tárgyak szállításáról. Nézzük meg, hogy mit tehetünk, ha nehéz tárgy költöztetéséről van szó Budapest szívében.

Keressünk egy profi költöztető céget

Ha költöztető céget keresünk, akkor bizonyára percek alatt rengeteget találunk. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lesz az a költöztető cég, akit végül megbízunk a költöztetéssel, főleg nehéz tárgy esetén. Mert persze mi magunk is meg tudnánk oldani az emeletről való le- és felcipelést a haverokkal. De az mind időben, mind veszélyességében meg sem közelíti azt, amit egy profi költöztető cég tud nyújtani. Ők gyorsan és biztonságosan le tudják cipelni és el tudják szállítani a nehéz tárgyakat is.

Egy profi költöztető cég több minden alapján kiszűrhető. Informatív a honlapja, vannak elérhetőségei, melyeken válaszolnak is. Próbahívást mindenképp végezzünk, tegyünk fel pár kérdést az ügyfélszolgálatnak, mert a reakciójuk is sokat elárul. Tudjuk meg az árszabásukat, kérjünk árajánlatot is a cégtől. Ha csak azt kapjuk, hogy “nem lesz sok főnök”, esetleg azt, hogy “meg tudunk majd egyezni”, felejtsük el a “céget”. Ellenben egy előre, írásban megküldött árajánlattal már neki lehet indulni a költözésnek.

Indulhat a nehéz tárgy költöztetése Budapest szívéből

Ha sikerült megtalálnunk azt a megbízható céget, akinek nem gond egy ilyen költöztetés Budapest szívéből, akkor vágjunk is bele! Ha jól választottunk céget, akkor időben meg fognak érkezni, nem 1-2 emberrel jönnek, és nem fognak be minket sem pakolni.

Higgye el, megvannak a nehéz tárgyak költöztetéséhez is a megfelelő módszerek és eszközök, melyeket a profi cégek használnak is. Így nem okozhat gondot számukra akár 140 kg feletti tárgyak mozgatása sem. Legyen szó akár zongoráról, kazánról vagy páncélszekrényről, megoldják a szállítását. Még akár az erkélyen át való felhúzás sem okozhat gondot, ha épp arra van szükség. Ezért is érdemes profi költöztető csapatot megbízni, mert rutinosak, fel vannak készülve minden eshetőségre.

Teljes költöztetési csomag, profiktól

Ha már minden eshetőségre való felkészülést írtam. Egy profi költöztető cég nem csak a költöztetést oldja meg, de minden mást is, ami vele jár. Gondolok itt például arra, hogy rájuk bízhatja a vagyontárgyainak szakszerű csomagolását, hogy biztos ne sérüljenek a költöztetés közben. De akár a bútorok szét- és összeszerelésére is vannak már megoldásaik. Ahogy a csillár le- és felszerelésére vagy a mosógép ki- és beszerelésére is.

Vissza