Palram kerti pavilonok a kényelmes szabadtéri pihenésért

Kütyü Magazin - 2021. március 1.

A kertben eltöltött idő minden perce nyugtatja a testet és a lelket. Jön a kellemes tavaszi idő, hívogat a kert. Jólesik megmozgatni magunkat a szabadban, vagy felfrissíteni a kerti növényzetet, esetleg újakat ültetni és gondozni a kellemes napsütésben.

De a munka végeztével nekünk is szükségünk van a megújulásra. Ahol a kert mérete és kialakítása engedi, érdemes kialakítani a szabadban egy lazításra, vendégfogadásra alkalmas területet, ahol megpihenhet a család egy fárasztó nap után. 

Kerti pavilonok nagy választékban

A Palermo kerti pavilonjaival időtálló és stílusos pihenősarkot hozhatunk létre, ahol öröm találkozni a barátokkal vagy családtagjainkkal. A szélárnyékos helyen kialakított, szúnyoghálóval kiegészíthető pavilonok remek lehetőséget nyújtanak a családi ünnepségek megtartásához vagy egy jó hangulatú grillezéshez is a szomszédainkkal.

A könnyen felállítható oszlopokból és tetőből álló vízhatlan pavilon falai képesek a napfény erejét - típustól függően - 15-80%-kal csökkenteni, ami kényelmes bent tartózkodást tesz lehetővé. A 9 m2 nagyságú szerkezet kellően nagy, így tetszés szerint akár a homokozó vagy a kerti medence fölé is felállítható. Tökéletes védelmet nyújt a perzselő sugarak és a nyári záporok ellen is.

Szükség esetén az oldalsínekbe beépített kis akasztók segítségével árnyékoló vagy szúnyogháló is rögzíthető az oldalfalakra, hogy az árnyékolás teljes körű legyen. 

A könnyű alumínium profilokból készült szerkezet törhetetlen 6 mm-es üreges polikarbonát táblákkal áll ellen a szélnek, a hónak vagy a jégesőnek. Áttetsző tetőpaneljei felhősebb napokon is elegendő mennyiségű fényt engednek át, a pavilon elegáns színezése pedig tökéletesen beolvad a kerti környezet színeibe.

Mivel a praktikus kerti tárolók és kényelmes pavilonok gyártói tényleg mindenre gondolnak, a kertbe helyezhető házikók megfelelő helyekre beépített szellőzőnyílásai gondoskodnak róla, hogy a perzselő napsütésben is kellemes legyen a klíma bennük. A megfelelő levegőáramlás arra is tökéletes, hogy elvezesse a pavilon belsejéből a főzőcskézés vagy kerti grillezés közben keletkezett füstöt és párát is, így a pavilon az év nagy részében kedvelt pihenőhely lehet.

Könnyű palram szerkezet

A palram szerkezet felállítása nagyon egyszerű, különösebb szakértelem nélkül egyszerűen összeállítható. Karbantartást nem igénylő, korrózióálló, alumíniumprofil szerkezete horganyzott összekötő acélcsatlakozókkal illeszthető össze. Csak egy kis sörre és harapnivalóra van szükség, és este már a saját magunk készítette árnyékoló alatt élvezhetjük a naplementét. A masszív, karbantartásmentes konstrukcióra a PLAZAWEB.HU vásárlói 10 év gyártói garanciát vehetnek igénybe.

Az áruház kínálatából opcionálisan kiegészítőket is választhatunk. Az elegáns pavilonokban a pihenést például LED világítással tehetjük hangulatosabbá.

Vissza