Éld át a mozihatású hangzást

Kütyü Magazin - 2022. január 28.

A Sony bejelentette HT-S400 2.1 csatornás hangprojektorának megjelenését, amellyel bárki könnyedén igazi moziélményt varázsolhat nappalijába. Legyen szó kedvenc sorozatunkról, a legújabb filmekről vagy zenékről, a HT-S400 kiemelkedő hangzásélményt nyújt, az S-Force PRO Front Surround technológiának, a kristálytiszta beszédhang funkcióknak és a 330W kimenő összteljesítményének köszönhetően.

Surround hangzás egyszerűen

A HT-S400 a csúcsminőségű Dolby Digital technológiának és a Sony saját, virtuális surround sound technológiájának, az S-Force PRO Front Surround-nak köszönhetően kiemelkedő, többirányú hangzásélmény biztosít a felhasználók számára. A hangprojektor az akció középpontjába helyezi a nézőt a mozis hangzásvilág élethű leképezésével. Az első hangsugárzók kizárólagos használatával a Sony egyedülálló hangzásfeldolgozó technológiája virtuálisan újraalkotja a térbeli hangmezőt.

 

 

Élvezd a Separated Notch Edge kialakítású X-Balanced hangszóró által biztosított tisztább hangzás- és beszédhangélményt!

Az első hangsugárzók tartalmaznak egy X-Balanced Hangszórót, amely egyedi téglatest formájú kialakításának köszönhetően maximalizálja a membrán méretét, továbbá csökkenti a hangszóró ívének kiállását, megtartva a hangnyomást, kevesebb torzítást és tisztább hangzást eredményezve. 

Az X-Balanced Hangszóró Separated Notch Edge kialakítása javítja a függőleges amplitúdó-szimmetriát, ami elengedhetetlen a kiemelkedő hangminőség megteremtéséhez. A peremen található vágások segítenek a membránon belüli és kívüli hanghatások szabályozásában. E két funkciónak köszönhetően a felhasználók sosem maradnak le a legpörgősebb akciójelenetek apróbb mozzanatairól, vagy egy lebilincselő beszélgetés feszült pillanatairól. 

 

Részletgazdag basszus hangzás

A soundbar egy nagyteljesítményű, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik, amely az ahhoz tartozó, nagy, 160mm-es hangszóróegységgel együtt felel a mélyebb és gazdagabb basszushangzásért. Ez biztosítja, hogy a felhasználó átélhesse a zord mennydörgést, vagy éppen a nehéz basszus lüktetését. 

 

 

Egyszerű BRAVIA kapcsolódási lehetőségek

A HT-S400 hangrendszer gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a Sony BRAVIA televíziókra. Az integrált felhasználói felületnek köszönhetően a hangprojektor beállításai automatikusan megjelennek a BRAVIA TV gyorsbeállításai között, a BRAVIA távirányító segítségével pedig egyszerű vezérlést és hangerőszabályzást*  tesz lehetővé. 

A kábelek okozta kellemetlenségek elkerülése és az egyszerű csatlakozás érdekében a HT-S400 hangprojektor kialakításának köszönhetően vezeték nélkül fogadja a BRAVIA TV hangját.** 

 

Kellemes felhasználói élmény

A hangrendszer tervezése során elsődleges prioritás volt az intuitív felhasználói élmény megteremtése, amit az egyszerűen kezelhető, kézre illeszkedő kialakítású távirányító is biztosít. Emellett könnyedén elérhető a Voice mode is, ami segít a tisztább kommunikációban, és a Night mode, ami lehetővé teszi a felhasználó számára a televízió használatát anélkül, hogy a ház többi lakója felébredne. 

A soundbar OLED kijelzőjét is az egyszerű használat jellemzi, ami a távirányító funkcióiról, többek közt a bemeneti forrás, a hangerő és a hangbeállítások állapotáról nyújt áttekinthető információkat. 

 

 

Fókuszban a fenntarthatóság

A Sony termékei nem csak a kiváló hangminőségre, hanem a környezetvédelemre is hangsúlyt fektetnek. A HT-S400 soundbar hátsó paneljének alapanyagául szolgáló, a Sony által kifejlesztett, újrahasznosított műanyag előállítását több éves kutatás és tervezés előzte meg, hogy megfelelhessen a cég szigorú követelményeinek. Ezen anyagok felhasználása tükrözi a Sony elkötelezettségét abban, hogy csökkentse termékeinek és tevékenységeinek környezetünkre gyakorolt hatását. *** 

Elérhetőség

A HT-S400 soundbar 2022 áprilisától lesz elérhető.

_________________

*  A termékek elérhetősége országonként változik. HDMI csatlakozás szükséges. Az integrált felhasználói felület a következő modellekkel működik: Z9K, A95K, A90K, A80K, X95K, X90K, X90S, X85K és X80K szériák.  Z9J, A90J, A80J, X95J, -X90J, X85J és X80J szériák (ezek szoftverfrissítést igényelnek a legújabb verzióra).

**  Bluetooth-on keresztüli vezeték nélküli kapcsolathoz Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) funkciót támogató BRAVIA készülékre van szükség. Az alkalmazható TV-modellek itt találhatóak: https://www.sony.net/bluetooth-connection/. 

***  Az újrahasznosított anyagok felhasználása a gyártási folyamatok függvényében változhatnak. 

Kulcsszavak: Sony, hangprojektor
Vissza