Mérföldkövet lépett át a Samsung

Kütyü Magazin - 2022. május 5.

A Samsung Smart Monitor szériájának összesített eladásai világszinten elérték az egymillió darabot. A népszerű készülék legújabb, M8 változata*  stílusos kialakítással és az okos életmódot támogató új funkciókkal érkezik.

A sokoldalú Smart Monitorok a Smart Hub támogatásnak köszönhetően kiválóan alkalmasak az otthoni munkára és akár a távoktatásban is bármilyen külső eszköz vagy PC nélkül segíthetnek. A kikapcsolódáshoz a monitorokon közvetlenül elérhető a legnépszerűbb streaming szolgáltatók**, mint például a Netflix vagy a YouTube kínálata is.  

A 2020 novemberében bemutatott Smart Monitor termékcsalád népszerűségének köszönhetően a Samsung folyamatosan bővíti a kínálatát és már 11 különböző Smart Monitor, köztük az M8, M7 és M5 modellek érhetők el.

 

 

A sokoldalú M8 monitor különleges, szupervékony Samsung formavilágban, valamint négy új színben, Fehér, Napnyugta rózsaszín, Égkék és Tavaszi zöld árnyalatokban érkezik. A letisztult dizájn és az új színek remekül illeszkednek a legtöbb lakásba vagy irodai környezetbe.

Az M8 népszerűsége a levehető SlimFit kamerának, a videokonferencia alkalmazásnak és az innovatív kijelzőtechnológiának is köszönhető, hiszen a felhasználók ezekkel alkalmazkodhatnak az új, otthoni életmódhoz, és az ezzel járó otthoni munkavégzéshez és tanuláshoz.

 

 

A Smart Monitor M8 sokoldalúságát és kijelzőtechnológiáját a CTA (Consumer Technology Association) CES Innovációs Díjjal ismerte el. Az előrendelés több országban már 2022 márciusában elindult, a készülék iránti érdeklődés pedig meghaladta a vállalat várakozásait. Az első negyedévben a Smart Monitor sorozat értékesítése, beleértve az M8 előrendelését is, mintegy 40 százalékkal növekedett a tavalyi év azonos időszakához képest. 

„A felhasználók egyre gyakrabban dolgoznak, tanulnak otthonról és ott töltik a szabadidejüket is, a Smart Monitorok pedig újradefiniálják a monitorok szerepét és számos olyan funkciót kínálnak, amelyekkel a következő szintre emelhetjük az otthoni életvitelünket – mondta Hyesung Ha, a Samsung Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – Nagy öröm számunkra, hogy elértük az egymilliós mérföldkövet, és továbbra is kimagasló keresletre számítunk, hiszen a felhasználók világszerte egyre tudatosabb életmódot folytatnak és ehhez illeszkedő készülékeket keresnek.”

 

 

A Smart Monitor M8 készülékek már Magyarországon is elérhetők 293.900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

__________________

*  Magyarországon 2022. április végétől elérhető.

**  A streaming szolgáltatások elérhetősége országtól függően eltérő lehet, a használatukhoz előfizetés szükséges.

Kulcsszavak: Smart Monitor, Samsung
Vissza