Szép és divatos táskák nagy választékban

Kütyü Magazin - 2022. október 1.

Mitől lesz vonzó egy táska? Miért ragadja meg minden nő fantáziáját egy darabnak a szépsége, extravaganciája? Vannak ugyanis olyan darabok, amelyek mindent tudnak, amivel a női szíveket meghódíthatják. 

Ezek a fontos kiegészítők szépek, színesek, komolyak, vidámak, bármikor és bármilyen alkalomra tökéletesen megfelelnek. Minden helyzethez, eseményhez, alkalomhoz megtalálhatod az éppen odaillő variációt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

Ezek a táskák nem unalmasak

Minden nő azt szereti, ha figyelnek rá, ha a férfiak részéről megkapja az elismerő pillantásokat, a nők pedig irigykedve figyelik. Fontos szempont az is, hogy a Velekey Ékszervilág webáruház Guess táskái úgy érik el a figyelemfelkeltő hatást, hogy sosem tolakodók vagy közönségesek.

Sőt azt lehet mondani, hogy kifinomultságuk, kiváló anyaguk, gyönyörű színeik dobogtatják meg a hölgyek szívét. A hétköznapokban épp úgy, mint ünnepi alkalmakkor, esküvőn, színházban, fogadáson, egyszóval bármilyen eseményen megjelenhetsz egy szép Guess darabbal, és a siker nem marad el! Miből adódik ez a különleges hatás?

Anyag, szín, forma

A Guess táskák készülhetnek poliuretánból, műbőrből, polietilénből, pamutból, valódi bőrből, poliamidból, pírfonalból. Ezeknek az anyagoknak a kiválasztása, a táska alakjának hozzáigazítása az anyaghoz teszi a terméket különlegessé, egyedivé.

A színek szerint az elegáns, visszafogott feketétől a kék, rózsaszín, sárga, narancssárga, barna, fehér, szürke, bézs, zöld, és lila színekig minden árnyalatban pompáznak, és mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. A díszítőelemek is egyediek, szép és jól megválasztott márkajelzés és különböző láncok teszik teljessé őket.

Méretek és funkciók

Minden tevékenységhez más funkciójú modellt érdemes viselni. Választhatunk utazásra alkalmas darabot, kézi és válltáskát, bőröndöt, estélyi modellt, minit, nagyméretű divattáskát, hosszú vagy rövid pánttal. 

Ezek a darabok prémiumminőségűek, ennek megfelelően nem olcsók, de ha belegondolsz, hogy nemcsak egy szezonra alkalmas, hanem több éven keresztül veled lesz, akkor beláthatod, hogy igenis kiváló ár-érték arányt képviselnek. 

Úgy is mondhatnánk, hogy egy szép Guess darab befektetés a jövőbe. Ha átgondoltan és bölcsen döntesz, mindig egyedi stílusban, önazonos módon használhatod a csodás példányodat.

Segítünk választani

Jelenleg két üzletben - Szombathelyen és Hévízen -, illetve a webshopban tekintheted meg a Guess táskákat, ám a közelmúltban Budapesten is nyílt egy bemutatóterem, ami átvételi pontként is funkcionál. Az a tapasztalat, hogy a vevők először a webshopban válogatnak, és mikor megszületett a döntés, akkor keresik fel az üzletek valamelyikét.

Nézz körül hát te is, és ha megvan a kiszemelt darab, fogd meg élőben is, hogy lásd, valóban az a táska lesz-e a hű társad!

 

Vissza