A Discovery Sports eseményeihez a metaverzumban kapcsolódhat a közönség

Kütyü Magazin - 2022. október 28.

A Warner Bros. Discovery Sports és az Infinite Reality együttműködése új, forradalmi módot kínál a rajongók számára kedvenc sportáguk élvezetéhez. A többéves megállapodás révén a metavezum területén vezető Infinite Reality mostantól a Discovery Sports Events kizárólagos metaverzum-partnere, amely a web3-technológia által kínál virtuális tartalmakat. Ezek először a UCI Track Champions League decemberi eseményén lesznek élvezhetők.

A szervezetek együttműködése a sportközösségek, sportolók és márkák számára biztosít új lehetőségeket, hogy – kifejezetten a Discovery Sports Events közelgő eseményeihez kifejlesztett –, egyedi virtuális környezetben lépjenek kapcsolatba egymással. A Discovery Sports Events és az Infinite Reality első lépésként a tavaly indított új pályakerékpározás-sorozathoz, a UCI Track Champions League-hez kapcsolódva kínál egyedülálló metaverzum-élményt. 

A partnerség az első alkalom, hogy a Warner Bros. Discovery Sports kihasználja a web3 technológiában rejlő lehetőségeket, és a metaverzumban nyújt élményt nemzetközi sporteseményekhez. A vállalat elkötelezett abban, hogy a szórakoztatóipar legújabb innovációit a sportba is bevezesse. Ez a partnerek számára a legszínvonalasabb lehetőségeket kínálja a rajongók bevonására, egyben hozzájárul az egyes sportágak és események folyamatos fejlődéséhez és növekedéséhez.

 

 

„A Warner Bros. Discovery Sports és az Infinite Reality közötti partnerség jól illusztrálja, hogyan tervezzük felhasználni a legújabb innovációkat és lehetőségeket közönségünk, saját sorozataink és márkapartnereink közötti kapcsolatok elmélyítésére, és kiaknázni a különböző sporttulajdonaink körüli új növekedési lehetőségeket – mondta François Ribeiro, a Discovery Sports Events vezetője. – Nagyon izgalmas potenciált látunk arra, hogy az élő sportközvetítések számára új közönségeket vonzzunk be, az az élményt az élő tartalmakon túl még több olyan területre kiterjesztve, ahol a közönség interakcióba lép és időt tölt.”

„A következő években az élő sportesemények körüli metaverzum-élmények úttörői leszünk. Lehetővé tesszük a rajongók számára, hogy új és izgalmas módon kapcsolódjanak a sporthoz. Az UCI Track Champions League-et kiváló lehetőségnek tekintjük arra, hogy a történetmesélésnek és a rajongók bevonásának új utakat nyissunk, és fontos tanulságokat szerezzünk partnerségünk kiterjesztéséhez a Discovery Sports Events portfóliójának más részeire is” – tette hozzá François Ribeiro.

„Az Infinite Reality örömmel biztosítja egy ilyen dinamikus, világszínvonalú vállalat számára a metaverzum erejét. Partnerségünk még csak a kezdet, hogy egyedülálló és magával ragadó módon kapcsoljuk össze a tartalmakat a közönségükkel. Alig várjuk, hogy lássuk a rajongók izgalmát, miközben teljesen új és forradalmi módon kapcsolódnak az UCI Track Champions League-hez, közelebb hozva őket a sporthoz, amit szeretnek” – mondta John Acunto, az Infinite Reality vezérigazgatója.

A rajongók az UCI Track Champions League második szezonjának minden fordulóját megtekinthetik a Warner Bros. Discovery Sports platformjain, köztük a discovery+, az Eurosport és a GCN+ platformokon. Az első forduló november 12-én kezdődik Mallorcán.

Vissza