Calvin Klein cipők a tavaszi és nyári szezonra

Kütyü Magazin - 2023. március 1.

Itt az új szezon, így eljött az ideje szétnézni a gardróbban és megvizsgálni, hogy mit is kell beszerezni idén. Amennyiben nincsen, vagy már túl régi a tavaszi-nyári cipőink nagy része, akkor nem árt időben beszerezni a szükséges darabokat, mielőtt azokat mások elkapkodják. A márkás surranók ugyanis pillanatok alatt elkelnek, nem beszélve a mutatós újdonságokról.

Idén is akadnak sportos, elegáns, valamint prémium változatok, így bőven lehet miből válogatni. Ebben a cikkben megmutatjuk az idei kínálatot. 

Calvin Klein cipőkkel nem lőhetünk mellé!

Tavaszra és nyárra mindig érdemes beszerezni nyitottabb és kényelmesebb darabokat. Nem árt, ha van egy elegáns, egy sportos cipőnk, valamint rendelkezünk szandival és papuccsal. Így nem érhet bennünket meglepetés, mindegy, hogy milyen időjárásra is ébredtünk. Ez a két évszak amúgy is eléggé egybefolyt, szinte alig van tavasz, pillanatok alatt 25 fokban kell munkába menni, ami egy vastag csizmában nem túl kellemes. 

A Borgo.hu webáruházban is kapható Calvin Klein cipők tökéletes megoldást jelentenek, ha márkás lábbelikben szeretnénk róni az utcákat ebben a szezonban. Az idei egyik legnagyobb kedvenc a LOW Profile, amelyből akad hosszabb és rövidebb szárral készült modell egyaránt. Ha nem akarunk a hétköznapokon lemondani a prémium minőségről, akkor ezt a cipőt érdemes kipróbálni. A fehér színének és a minimál stílusú bőr felsőrésznek köszönhetően igen elegáns, mégis sportos megoldás erre a szezonra. Nagy előnye a lélegző bélés, illetve az anatómiai talpkialakítás. Ez gondoskodik arról, hogy egész nap kényelmesen érezzük magunkat. 

Sneakerek a tavaszi időszakra

A manhattani központtal rendelkező Calvin Klein már 1968 óta készít különféle ruhákat, fehérneműket, illatokat, valamint cipőket egyaránt. Nem csoda, hogy tudják, mire van szükségünk, ez pedig egy fehér sneaker. 

A Retro Tennis Su-Mesh fehér női lábbeli kifinomult megjelenést kölcsönöz a viselője számára. A prémium bőr és textil anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy évekig hű társunk legyen a mindennapokban. A textil bélés jól szellőzik, a maximális kényelemről pedig az anatómiai talpkialakítás gondoskodik. Az új trendi változat idei dizájn, a 4 cm-es talp pedig segít abban, hogy egész napos viselet során se fájduljon meg a lábunk.

Szandálok és papucsok a porondon

Tényleg pár hét és előkerülhetnek a szandálok. A Prefresato színes női szandál a márka tavalyi újdonsága, viszont idén is ugyanolyan ütős, mint akkor. A magasított talpszerkezet gondoskodik arról, hogy a komfort maximális legyen, akár még egy kirándulás során is. A bordázott külső talp pedig gondoskodik az optimális tapadásról, valamint a biztos talajfogásról egyaránt. Viselhetjük szoknyával, farmerrel, de akár leggingsszel is, bármivel elmegy. 

Ha pedig tengerpart, esetleg Balaton, akkor ne feledkezzünk meg a papucsról sem. A Beach fekete változat kiváló megoldás uszodába, forró nyári napokra, hiszen kényelmes, rugalmas, továbbá optimálisan tapad, így biztosan nem csúszunk el benne.

Vissza