Így lesz hibátlan egy költöztetés Budapesten

forrás: Kütyü Magazin - 2023. március 1.

Ahhoz, hogy egy költöztetés Budapesten hibátlan legyen, számos dolognak stimmelnie kell. Elsősorban annak, hogy egy kiváló céget válasszunk a feladatra. De milyen egy valóban jó cég? Miként lesz egy költöztetőből az egyik legjobb a szakmában? Ezt fogjuk megnézni ebben a cikkben.

Egy költöztetés Budapesten nem is olyan egyszerű feladat

Ha egy költöztetés Budapest belső kerületeit is érinti, akkor bizony számos nehezítő körülményre fel kell készülnie a költöztetőnek.

Szűk ajtók, folyosók, lépcsőházak, rossz minőségű útszakaszok, szűk utcák, nagy forgalom, sok parkoló autó, stb. És akkor még az olyan nehéz és nagy kiterjedésű tárgyakról nem is beszéltünk, mint egy zongora.

Ahhoz, hogy minderre fel legyenek készülve, igencsak komolyan kell venniük az előkészületeket. Nemcsak a tudásra, de az eszközökre és természetesen a háttérben dolgozó kollégákra is gondolunk. Mindennek stimmelnie kell, hogy a végén a megbízó már csak azt lássa, hogy minden milyen gördülékenyen megy.

A megfelelő emberek és betanításuk elengedhetetlen!

A költöztetés is éppúgy egy szakma, mint bármely másik, így természetesen ebbe is bele kell tanulni. Szerencsére az olyan kiváló minőségben kiszolgáló cégek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés ezt nagyon jól tudják, és tesznek is érte.

Náluk például már eleve azzal is komoly előnyre tesznek szert, hogy állandó munkatársaik vannak, nem pedig időközönként behívottak. Ez nagyon fontos! Így tudják garantálni ugyanazt a minőséget minden egyes költöztetés során. Ezzel elejét veszik annak, hogy bárki is kiessen a ritmusból, ne legyen a kezében az a rutin, amire ebben a munkában nagy szükség van.

Egy jó szakember megfelelő rutinnal rengeteg időt tud megspórolni az ügyfeleknek, ami súlyos forintokban kimutatható megtakarítást jelent. Ha mindez azzal társul, hogy még szeretik is azt, amit csinálnak, mert meg is vannak becsülve a munkájukért, akkor azzal mindenki nyer.

De nemcsak a pakolást végző csapatra kell itt gondolni, hanem rengeteg háttérterületen dolgozó emberre is: ügyfélszolgálatos, a fuvarszervező, a humán igazgató, az anyagbeszerző, a könyvelő, a helyszíni felmérésekért felelős kolléga és persze az ügyvezető. Mindenkinek megvan a maga szerepe ebben a gépezetben.

Eszközök, kiegészítők, technikai háttér

Nagyon fontos az is, hogy az eszközök, mint például a teherautó vagy egy béka is kifogástalanul működjön. Nem robbanhat le a teherautó egy fuvar kellős közepén. És nem kerülhetnek veszélybe a szállított vagyontárgyak sem azért, mert rossz műszaki állapotban van a jármű.

Épp ezért fontos az is, hogy folyamatosan szervizelve legyen a jármű, mindig tökéletesen üzemkész állapotban legyen, ne legyen vele gond. Ezen sokat segít, ha saját szervizműhellyel is rendelkezik a cég.

Jól szervezettség

Minden nagyon fontos, de hiába jók az emberek, hiába megfelelő a technikai háttér, ha nincs az egész jól összeszervezve, egy kiváló rendszerré összegyúrva.

Ha mindenki kiválóan teszi a dolgát, akkor mindez összeáll egy tökéletes szolgáltatást nyújtó költöztető céggé.

Vissza