Az ASUSTOR mobilalkalmazásaival mostantól még egyszerűbb a távoli fájlkezelés

Kütyü Magazin - 2023. április 29.

Az ASUSTOR a mobilalkalmazások széles kínálatával igyekszik a NAS-on tárolt adatok elérését egyszerűsíteni. A felhasználók a Cloud ID azonosítójuk segítségével könnyedén csatlakozhatnak a NAS-ukhoz távolról, iOS és Android platformokon keresztül egyaránt.

 

AiMaster

Az AiMaster lehetővé teszi a NAS azonnali inicializálását és aktiválását telefonon vagy táblagépen keresztül. Könnyedén menedzselheted ASUSTOR NAS-od, felhasználókat hozhatsz létre, tölthetsz le és telepíthetsz alkalmazásokat, frissítheted és módosíthatod az ADM beállításait, így az új AiMaster minden eddiginél egyszerűbb kezelést biztosít.

AiFoto 3

A teljesen új AiFoto 3 számos új funkciót kínál, hogy a fényképek kezelése minden eddiginél könnyebb legyen. Az AiFoto 3 új funkciói közé tartoznak többek között az idővonalak és az intelligens albumok. Az azonnali automatikus feltöltés, a teljesítménynövekedés és a testreszabott megosztási linkek még jobb fényképnézegetési- és megosztási élményt nyújtanak.*

*Az alkalmazást a Photo Gallery 3-mal együtt használható.

AiData

Az AiData-val hozzáférhetsz a NAS-on tárolt fájljaidhoz okostelefonon vagy táblagépen keresztül, így segítségével közvetlenül az okoseszközeidről böngészhetsz és kezelheted az adatokat. Az AiData támogatja a fájlmegosztást is közvetlenül az okostelefonról vagy táblagépről, így az adatok mindig kéznél vannak.  

AiVideos

Az AiVideos a legkényelmesebb mobil videomegtekintési élményt biztosítja. Böngéssz a NAS-on lévő videogyűjteményedben anélkül, hogy hosszasan kellene várnod az internetes letöltésekre! Élvezd a nagy felbontású videó streaminget egyetlen kattintással! Az AiVideos támogatja a többnyelvű feliratokat és a különböző hangcsatornákat is, így megkönnyítve a különböző nyelvű filmek élvezetét. Az AiVideos segítségével a mozit telefonodra, táblagépedre és set-top boxodra varázsolhatod pillanatok alatt.

AiMusic

Az AiMusic lehetővé teszi, hogy zenét streamelj a NAS-ról a mobil eszközödre. Könnyedén kiválaszthatod a dalokat, vagy akár a teljes lejátszási listát és élvezheted a zenehallgatást.

 

AiSecure

Az AiSecure lehetővé teszi, hogy egyszerűen szemmel tarts mindent, ami otthonodban történik. Az AiSecure az egyes helyszínek élőképes felügyelete mellett azonnali push-értesítéseket küld, hogy mindig naprakész legyél.

AiDownload

Másodpercek alatt megkeresheted a szükséges torrenteket és hozzáadhatod a NAS-on lévő Letöltőközpontba. Továbbá nyomon követheted az aktuális letöltési feladatokat is. Amint a letöltési feladatok befejeződnek, az alkalmazás push-értesítést küld. Továbbá az AiDownload for Android mostantól támogatja a torrent fájlok feltöltését, valamint az RSS-ek és feedek hozzáadását egyaránt.

AiRemote

Az AiRemote az okostelefonod vagy táblagéped az ASUSTOR Portal távirányítójává, billentyűzetévé és egerévé alakítja. Böngéssz könnyedén az interneten és használd a NAS-od médiaközpontként a nappalid kényelméből!

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, ASUSTOR
Vissza