Galaxy Buds2 Pro fejlesztés a nagyothallók számára

Kütyü Magazin - 2023. május 26.

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

Hozzáférhető és inkluzív technológia

A korábban három hangerőfokozattal rendelkező Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bővült, így már öt különböző hangerőszint*  áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás előnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévő világot. 

Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát**, melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél. A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élők számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

A személyre szabható hangzás új dimenziói

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerő jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévő világot.

„Nagy örömmel mutattuk be a Galaxy Buds2 Pro új, továbbfejlesztett funkcióját, amelyet a Digitális Akadálymentesség Világnapja ihletett.” – mondta Han-gil Moon, a Samsung Electronics Mobilüzletág és Advanced Audio Lab vezetője. – A Samsung továbbra is azon dolgozik, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb hangélményt nyújthassa, bárhol és bármikor a Galaxy Buds2 Pro segítségével."

Elérhetőség

A továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben***.

______________

*A Galaxy Wearable alkalmazásban a Fülhallgató beállításai alatt érhető el.

**Az Iowai Egyetem és a Samsung Medical Center klinikai vizsgálatai a Környezeti Hang funkció maximális szintjén (5. szint) zajlottak.

***Az elérhetőség piactól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

Vissza