Megbízható prémium kutyatápok

forrás: Kütyü Magazin - 2023. szeptember 1.

Közismert tény, hogy a kutyák nagyon régóta együtt élnek az emberekkel. Rengeteg feladatot végeznek és óriási segítséget jelentettek és jelentenek még ma is számos területen. A gondos gazdik régen is nagy becsben tartották ezeket a csodálatos társakat, s ez ma sincs másképpen. Ma azonban talán az óriási eleségkínálat állíthat olykor nagy kihívások elé téged is. Nem is olyan könnyű eligazodni az ismert és a kevésbé ismert kutyatáp márkák és gyártók között, igaz?

Német minőség

A Falatozoo.hu állateledel webáruház Josera kutyatápok kínálatában olyan kiváló, Németországban fejlesztett és gyártott prémium kutyaeleségeket vásárolhatsz, amelyek minőségi összetevőket rejtenek optimális összetételben, emellett pedig nagyon finom és változatos is az ízviláguk.

Maga a Josera cég még ma is családi vállalkozásként működik. A második világháború után kezdett el takarmányokat gyártani, de a 80-as évek második felétől kezdve készítenek igazi német precizitással kutya- és macskatápokat. Mindig is a német precizitás és a fenntartható gondolkodás jellemezte a társaság működését. Megújuló energiaforrásokat használnak és a környezetkímélő szállítási láncokban hisznek, illetve abban, hogy megbízható partnerekkel lehet csak garantálni a tőlük elvárt és megszokott minőséget. A Josera a termékek fejlesztése során soha nem végzett állatkísérleteket.

Tudományos alapokon

Már az egészen kicsi ebek számára is készít a Josera cég eledeleket, s a termékpaletta a sportos, az ínyenc és az allergiás vagy mentes táplálást igénylő kutyusok számára is kínál remek és ízletes falatoznivalókat. Az idősebb generáció sem marad éhen, számukra is nagyon finom étkek kerülhetnek a tálba.

S hogy miért ennyire ideálisak és keresettek ezek a termékek? A Josera kutyatápok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, amelyek minden esetben csak kiváló minőségűek lehetnek. 100%-ban mentesek a búzától, szójától és génmódosított alapanyagoktól. Nem lehet bennük színezék, tartósítószer és aromaanyag, a bele kerülő hús viszont emberi fogyasztásra alkalmas. A termékeknek kitűnő íze van, kiválóan emészthetők és a kutyák által jól tolerált, valamint a bőr és szőrzet szempontjából is jótékony hatású összetevőknek köszönhetően rengeteg kiváló előnnyel jár a fogyasztásuk.

Válassz az igényeinek megfelelően

Legyen bármilyen életkorú szőrös kedvenced - kölyök, junior korú, felnőtt vagy idős - legyen bármilyen a termete és a súlya, legyen valamilyen speciális igénye, a Falatozoo.hu állateledel webáruházban a Josera kutyatápok között sokféle kiváló termék közül válogathatsz. Többféle méretben is rendelhetsz, így megkóstoltathatod a kis vagy nagy pajtásoddal az ízletesebbnél ízletesebb falatokat.

Válaszd hűséges barátodnak a remek német minőségű Josera kutyatápok közül a számára legfinomabbat és legmegfelelőbbet, hogy minden napja vidám és kiegyensúlyozott lehessen majd.

Vissza