Új AOC monitor 100 Hz-es frissítéssel és QHD felbontással

Kütyü Magazin - 2024. május 23.

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

AOC Q27B3CF2: Elegáns dizájn ultra keskeny kávával, USB-C 65 W PD és 100 Hz képfrissítési sebesség a professzionális felhasználók számára

 

A Q27B3CF2 főbb jellemzői

• 27 hüvelykes IPS panel QHD felbontással, amely az éles, részletgazdag képek érdekében megnövelt pixelsűrűséget (109 ppi) biztosít.

• Az ultra-keskeny káva kialakítás egyszerű és zökkenőmentes többmonitoros elrendezést tesz lehetővé.

• A 65 W-os tápellátást biztosító USB-C bemenet és két USB-A port egyszerűsíti a csatlakoztatást és csökkenti a kábelkáoszt

• 100 Hz képfrissítési sebesség, Adaptive-Sync és gyors, akár 4 ms GtG (magasabb pixel overdrive beállításokkal) és 1 ms MPRT válaszidő a zökkenőmentes görgetéshez a közösségi média hírfolyamokban és a webhelyeken, a gyors tempójú tartalmak zökkenőmentes megtekintéséhez, valamint az alkalmi gaminghez.

• LowBlue üzemmód és Flicker-Free technológia a fokozott megtekintési kényelem érdekében.

• Belső tápegység és a VESA rögzítési lehetőség a szokatlan helyszíneken történő telepítéskor növeli a rugalmasságot.

 

Fejlett csatlakoztathatóság és megtekintési kényelem

A 65 W-os USB tépellátást kínáló USB-C 3.2 Gen 1x1 portnak és a DisplayPort Alt mód támogatásának köszönhetően a Q27B3CF2 modellel a mobil vagy asztali PC-hez történő csatlakoztatás gyerekjáték. Így egyetlen kábellel megoldható a laptopok tápellátása és a képernyők hozzáadása, és ezáltal racionalizálható a munkaterület. A HDMI 2.0 bemenet továbbá számos hagyományos és modern forrás csatlakoztatását teszi lehetővé. Két további USB-A 3.2 Gen 1x1 port és egy USB upstream port lehetővé teszi a perifériák közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz, növelve ezáltal a monitor sokoldalúságát és csökkentve az asztalon lévő rendetlenséget.

 

Modern professzionális és otthoni használatra optimalizálva

Az AOC Q27B3CF2 nem csak a jó megjelenésről szól; a felhasználói kényelem szem előtt tartásával készült. Azok számára, akik hosszú órákat töltenek a képernyő előtt, az olyan funkciók mint a LowBlue mód és a Flicker-Free technológia csökkentik a szem fáradását. A monitor különböző ergonómiai beállításokat kínál, többek között 110 mm-es magasságállítással, ezáltal megkönnyíti az egyedi beállítást és elősegíti az egészséges testtartást. A VESA konzol opciókkal való kompatibilitás tovább növeli a különböző telepítési igényeknek való megfelelési rugalmasságot.

 

Ahol a dizájn és a funkcionalitás emeli a felhasználói élményt

A Q27B3CF2 modellt rendkívül keskeny kávái különböztetik meg, ezáltal vonzó választás többmonitoros elrendezésekhez is, anélkül, hogy az esztétika csorbát szenvedne. A 27 hüvelykes IPS-panel 109 ppi pixelsűrűségével pontos, élénk megjelenítést kínál, így a részletek is élesek és tiszták lesznek. A 178°/178° széles betekintési szög gondoskodik arról, hogy a képernyőn megjelenő kép indirekt szögből nézve is élénk és erőteljes legyen. Akár professzionális használatra modern munkaterületeken, akár bármely otthoni iroda stílusos kiegészítőjeként, a Q27B3CF2 zökkenőmentesen illeszkedik a környezetébe, és ezzel párhuzamosan kivételes vizuális minőséget biztosít.

A Q27B3CF2 az otthoni és az egyszerű irodai felhasználók mindennapi igényeit szem előtt tartva készült, és az AOC következő lépését jelenti a praktikus, kiváló minőségű kijelzőmegoldások vonzó áron történő piacra dobásában. Az elegáns kialakítás, a nagy teljesítmény és a felhasználó-központú funkciók kombinációja a legkülönfélébb feladatokhoz, az irodai munkától az alkalmi szórakozásig, sokoldalú választást tesz lehetővé.

 

Árak és elérhetőség

Jövőálló QHD felbontásának és sokoldalú funkcióinak köszönhetően az AOC Q27B3CF2 monitor a dizájn, a teljesítmény és a kényelem egyensúlyát kínáló otthoni és irodai felszerelések széles körének nélkülözhetetlen kellékévé válik. Emellett az AOC B3 sorozatában 24 hüvelykes és 27 hüvelykes Full HD felbontású modellek is elérhetők, állítható magasságú lábazattal (24B3CF2, 27B3CF2) vagy anélkül (24B3CA2, 27B3CA2), minden modell 100 Hz képfrissítési sebességgel és USB-C csatlakoztathatósággal, ezáltal minden típusú otthoni és üzleti felhasználónak megfelelnek.

Az AOC Q27B3CF2 2024 májusától elérhető 249 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: monitor, AOC
Vissza