Kis beruházással nagy változások: tapétával egyszerűen felfrissíthetjük a lakás megjelenését!

forrás: Kütyü Magazin - 2024. június 1.

Az emberekben sokszor ott akad el a lendület, amikor belegondolnak abba, hogy mekkora munka várja őket, például akkor, ha egy friss megjelenést szeretnének csempészni a lakásukba. Pedig nem feltétlenül kell mindig óriási beruházásokban gondolkodni.

Kisebb változtatásokkal is újszerűvé tehetjük a dizájnt, valamint megújíthatjuk az otthonunk enteriőrjét. Ehhez az egyik legalkalmasabb alapanyag a tapéta.

Nem kell nagy mennyiségben gondolkodni!

Az sem probléma, ha még ebben az esetben is megfontoltan szeretnénk dönteni a kérdésben, és nem szeretnénk szórni a pénzünket. A tapetaposzter.hu 1-3 tekercses akciós tapétacsomagokkal kedveskedik azoknak, akik nem nagy felületre keresnek megoldásokat. A kifutó termékek minősége éppolyan kifogástalan, mint a többié, mindössze kevesebb mennyiség áll belőlük rendelkezésre. Így viszont mi sokkal olcsóbban be tudjuk szerezni őket.

A technológiának köszönhetően ma már az anyagot tekintve is akad választási lehetőségünk: papíralapú, normál vagy habosított felületű, vliesalapú, habosított vagy vinyl felületű darabok is a kínálat részét képezik. No, és persze emellett ott a stílus!

Retró, klasszikus vagy modern? Megannyi minta vár bennünket, és persze színek szempontjából sem lesz okunk a panaszra, ami a választékot illeti. De mit kezdhetünk néhány tekercs tapétával? Lássuk a lehetőségeket!

Fókuszáljunk egyetlen falra!

Tulajdonképpen bármelyik helyiségben alkalmazható módszer, hogy egy-egy falfelület kitapétázásával dobjuk fel a hangulatot. Még arra sincs szükség, hogy a többi fal fehérre legyen festve mellette, hiszen a harmóniát úgy is megteremthetjük, hogy az árnyalatok összeillésére koncentrálva választjuk ki a tapétát.

Nem feltétlenül az a legjobb megoldás, ami teljesen belesimul a környezetbe, hiszen nagy divatja van a merész kontrasztoknak is. Ez stílusos megjelenést biztosít.

Törjük meg az egyhangúságot!

Az egyszínű falakat remekül fel lehet dobni azzal, ha csíkokban helyezzük el rajta a Fuchs Dekor Tapéta és Poszter Webáruházban rendelt tapétát. Különleges és egyedi megoldást kapunk, amely nagyszerű hátteret biztosít a bútorainknak. Ha ügyesek vagyunk, ezzel a lépéssel elrejthetjük a kevésbé szép, például elkoszolódott részeket is.

Emeljük ki a tévét vagy a kanapét!

Ez egy népszerű választás, amikor a tévé körül, a kanapé mögött vagy akár a hálóban, az ágy fejvége körül dekoráljuk a falat tapétával. Alkalmazzuk bátran, hiszen továbbra is divatos, és persze kifejezetten dekoratív is ily módon keretet adni a berendezési tárgyainknak.

Akár egyetlen csíkot is feltehetünk!

Ebben az esetben a legjobb, ha valamilyen futó, virágos vagy leveles minta mellett határozzuk el magunkat. A tapéta környezetébe jól illik egy szép fotel, növények vagy akár egy kis asztalka, amire pár kép, illetve váza kerülhet. Meghatározó pontja lehet ez az egész lakásunknak, amire mindig jó érzéssel fogunk rátekinteni.

 

Vissza