Az AOC bemutatja a 27 hüvelykes U27B3A és U27B3AF modelleket

Kütyü Magazin - 2024. június 16.

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

Az U27B3A és U27B3AF kiemelkedő, 163 képpont/hüvelyk (PPI) képpontsűrűségével hihetetlenül éles és részletgazdag megjelenítést biztosít, új szintre emelve a felhasználói élményt.

Az U27B3A és U27B3AF modellek legfontosabb jellemzői

• 27 hüvelykes IPS panel UHD felbontással (3840x2160) és 60 Hz-es frissítéssi rátával, amely 163 PPI-vel páratlan tisztaságot és élénk, pontos színeket nyújt a 10 bites színmélységnek köszönhetően.

• HDR10 kompatibilitás a dinamikusabb és élethűbb vizuális élményért.

• Adaptive-Sync technológia a sima és szakadozástól mentes megjelenítsért.

• Az éles, elmosódásmentes képek biztosításához akár 4 ms GtG gyors reakcióidő.

• Beépített 2x 2W hangszórók a tökéletes hangzáshoz további hardver nélkül.

• LowBlue üzemmód és Flicker-Free technológia a fokozott megtekintési kényelem érdekében.

Páratlan tisztaság és részletgazdagság

Az U27B3A és U27B3AF 27 hüvelykes képernyő 3840x2160 felbontásával hihetetlenül magas, 163 PPI pixelsűrűséget kínál, így minden kép és szöveg borotvaéles és rendkívül részletgazdag megjelenésű. Ez a tisztasági szint különösen előnyös a precizitást igénylő feladatoknál, mint a képszerkesztés, a grafikai tervezés, vagy akár a dokumentumok vagy táblázatok apró részleteinek olvasása. Elterjedt 27 hüvelykes mérete lehetővé teszi a legkülönfélébb elrendezésekbe történő integrálást. Az IPS paneltechnológia széles betekintési szögeket és pontos színvisszaadást biztosít, így ezek a monitorok közös munkára és a tartalmak másokkal való megosztására is kiválóan alkalmasak.

 

Az AOC U27B3A és U27B3AF 4K monitorok a nagyobb termelékenységért és a kifinomult részletekért

 

Fokozott kényelem és sokoldalúság az U27B3AF modellel

Az ergonómiát előtérbe helyező felhasználók számára az U27B3AF 110 mm-es tartományban állítható magasságú lábazattal rendelkezik, amely személyre szabhatóbb és kényelmesebb megtekintési élményt tesz lehetővé. Mindkét modell rendelkezik LowBlue üzemmóddal és Flicker-Free technológiával, amely a hosszabb használat során csökkenti a szem megerőltetését és fáradtságát, így a felhasználó órákon át kényelmesen dolgozhat vagy szórakozhat.

Megfizethető minőség az U27B3A modellel

Az AOC tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek van szüksége fejlett ergonómiai funkciókra, illetve van aki alternatív rögzítési megoldásokat használ, ezért az U27B3A modell vonzó áron egy egyszerű lábazattal érkezik, amely stabilan és biztonságosan tartja a monitort. Ez az U27B3A modellt kiváló választássá teszi az olyan otthoni és irodai felhasználók számára, akik pénztárcabarát de mégis kiváló minőségű UHD-kijelző előnyeire vágynak. Az U27B3A az U27B3AF modellhez hasonlóan VESA rögzítési lehetőséget is kínál (100x100 mm), így a felhasználó a nagyobb kényelem érdekében akár egy monitorkarra is rögzítheti a kijelzőt.

A B3 sorozat bővítése

Az U27B3A és az U27B3AF csatlakozik az AOC az otthonok és a kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett egyre bővülő B3 sorozatához, amely már 24 és 27 hüvelykes QHD és Full HD felbontású modelleket is tartalmaz. A nemrégiben bemutatott AOC Q27B3CF2, egy 27 hüvelykes QHD monitor USB-C csatlakoztathatósággal és 100 Hz képfrissítési sebességgel, a fejlettebb funkciókat igénylő felhasználóknak készült. Annak érdekében, hogy megfeleljen az otthoni és irodai felhasználók változatos igényeinek, az U27B3A és U27B3AF modellekkel az AOC tovább bővíti kínálatát.

Árak és elérhetőség

Az AOC U27B3A és U27B3AF monitorok kivételes tisztaságot, élénk színeket és számos olyan funkciót kínálnak, amelyek fokozzák a termelékenységet és még jobb szórakozást nyújtanak.

A csak dönthető lábazattal ellátott AOC U27B3A 2024 júniusától elérhető vonzó, 249 eurós ajánlott fogyasztói áron, míg az AOC U27B3AF állítható magasságú lábazattal rendelkező modell 2024 júniusától 259 eurós ajánlott fogyasztói áron elérhető. 

Kulcsszavak: monitor, AOC
Vissza