AOC U27B3CF: 4K USB-C megoldás a jelenkor irodai felhasználóinak

Kütyü Magazin - 2024. július 26.

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be az U27B3CF modellt, a 27 hüvelykes (68,6 cm) 4K monitort, amely ötvözi a lenyűgöző megtekintési élményt és a könnyen kezelhető USB-C csatlakoztathatóságot. Ez a monitor, amely olyan otthoni felhasználóknak, rugalmas professzionális felhasználóknak és kreatív szakembereknek készült, akiknek egyszerre van igényük a minőségre és a funkcionalitásra, új mércét állít fel a munkahelyi hatékonyság terén.

Páratlan tisztaság és modern csatlakoztathatóság

A 4K UHD felbontású (3840x2160) 27 hüvelykes IPS panellel rendelkező AOC U27B3CF 163 PPI pixelsűrűségű, éles, élethű képet nyújt - amely tökéletes a képernyőterületet és a képminőséget egyaránt értékelő szakemberek számára. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több dokumentumot, táblázatot vagy alkalmazást tekintsenek meg egyszerre egymás mellett, éles szöveggel és élénk képekkel. A kreatív szakemberek számára a nagy pixelsűrűség a képszerkesztés és a grafikai tervezés során precíz munkát tesz lehetővé, így a képernyő minden egyes centiméterét a lehető legjobban kihasználhatják.

 

 

Zökkenőmentes csatlakoztathatóság, lenyűgöző látványvilág: Az AOC U27B3CF

 
A 10 bites színmélység (8 bites + FRC) és az 1,07 milliárd szín sima színátmeneteket biztosít, a HDR10 megfelelőség pedig a kontraszt és a fényerő javításával életre kelti a tartalmat. A 350 nites csúcsfényerővel ez a monitor még jól megvilágított otthoni és irodai környezetben is élénk képi megjelenítést biztosít.

 

A monitor vonzerejének középpontjában az USB-C port áll, amely 65 W USB Power Delivery funkcióval rendelkezik, így a felhasználó egyetlen kábellel csatlakoztathatja és töltheti a laptopját. Ez a funkció két további USB 3.2 porttal kombinálva az U27B3CF modellt a perifériák, például a billentyűzet és az egér elosztójává alakítja át, ésszerűsítve ezáltal az asztali elrendezést. A monitor két HDMI 2.0 portot is kínál, sokoldalú csatlakozási lehetőségeket biztosítva több eszköz számára.

 

Fokozott kényelem és sokoldalúság

Az elsősorban otthoni és irodai felhasználóknak szánt U27B3CF a változó képfrissítési sebességet biztosító Adaptive-Sync technológiával és a 4 ms GtG válaszidővel büszkélkedhet, amely a sima, szakadozásmentes megjelenítést biztosítja mind a munkához, mind az alkalmi játékhoz. Az ergonomikus lábazat a hosszú használat alatti kényelem érdekében 110 mm-es magasságállítással és -5/20°-os döntési szöggel rendelkezik. Azon felhasználók számára, akik alternatív rögzítési megoldásokat, például monitorkart vagy fali rögzítőket részesítenek előnyben, a monitor kompatibilis a 100x100 mm VESA konzolokkal.

 

Az U27B3CF modell 3 oldalon keret nélküli kialakítása nem csak elegáns, modern megjelenést biztosít, hanem a lehető legkisebbre csökkenti a zavaró tényezőket, különösen többmonitoros elrendezések esetén. A két beépített 2 W hangszóró megfelelő hangteljesítményt nyújt a mindennapi használathoz, így sok esetben, például videohívások esetén, nincs szükség külső hangszórókra. A monitor LowBlue üzemmóddal és Flicker-Free technológiával rendelkezik, amely a hosszabb használat során csökkenti a szem megerőltetését és fáradtságát, így a felhasználó órákon át kényelmesen dolgozhat vagy szórakozhat.

 

A B3 sorozat kibővítése

Az U27B3CF az AOC sokoldalú B3 sorozatának legújabb tagja, amelyet az otthoni és irodai felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a sorozat mostantól különböző méretekben és funkciókészletekben átfogó választékot kínál a full HD felbontástól a 4K felbontásig. A termékcsaládba tartozik a nemrégiben bemutatott Q27B3CF2, egy 27 hüvelykes QHD monitor USB-C csatlakoztathatósággal és 100 Hz képfrissítési sebességgel, amely a zökkenőmentes megjelenítést előtérbe helyező felhasználóknak szól. A megfizethető 4K-választékot keresők számára a 27 hüvelykes U27B3A és U27B3AF modell UHD felbontást kínál 60 Hz képfrissítési sebességgel, utóbbi állítható magasságú lábazattal. A 27 hüvelykes U27B3CF bevezetése több ilyen funkciót is egyesít, a 4K felbontást USB-C bemenettel és 65 W tápellátással párosítva, így a felhasználók egy erős, minden egyben megoldást kapnak a modern, hibrid munkahelyekre. Ez a széles választék biztosítja, hogy akár alapvető funkcionalitásra, akár fejlett funkciókra van szüksége a felhasználóknak, a B3 sorozatú monitorok között megtalálják a saját igényeiknek és költségvetésüknek megfelelőt.

 

Árak és elérhetőség

Az AOC U27B3CF monitor kivételes tisztaságot, élénk színeket és fejlett csatlakozási funkciókat kínál, amelyek egyaránt fokozzák a termelékenységet és a szórakozást. A modell már elérhető vonzó, 319 € ajánlott fogyasztói áron. 

Kulcsszavak: monitor, AOC
Vissza