Tarol a HONOR Magic V3 Európában

Kütyü Magazin - 2024. szeptember 16.

Kiválóan teljesített első napjaiban a már Európa több országában is kapható HONOR Magic V3. A Magyarországra október 1-jén érkező eszköz megjelenése első napján 56%-kal több eladást produkált, mint elődje, a HONOR Magic V2. A készletek kifejezetten korlátozottá váltak, de újabb, nagyobb szállítmány várható a napokban.

Az év elején Európában bevezetett HONOR Magic V2 hatalmas siker volt a hajlítható okostelefonok terén. A vadonatúj HONOR Magic V3 a világ legvékonyabb, befelé hajlítható telefonja, amely még jobb tartóssággal, akkumulátorral, kijelzővel és AI-élménnyel várta a fogyasztókat szeptember 5-én Európa legnagyobb szórakoztatóelektronikai vásárán, a berlini IFA-n. A készülék eddig jelentős elismeréseket kapott a vezető globális technológiai médiumoktól, és számos „Best in Show” díjat nyert. Ez is igazolja, hogy a HONOR Magic V3 új mércét állít a dizájn és a funkcionalitás területén.

Kai Bai, a HONOR regionális menedzsere így fogalmazott: „A HONOR Magic V3 egyszerűen újraírja a szabályokat, és örömmel látjuk, hogy az ügyfelek ugyanolyan izgatottak, mint mi, hogy a kezükbe vegyék legújabb hajlítható készülékünket. Az is nagyszerű, hogy a kategória iránti kereslet továbbra is növekszik, és büszkék vagyunk arra, hogy a HONOR ilyen típusú innovációkra képes”.

 

 

HONOR Magic V3: A világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja, bámulatos teljesítménnyel 

A HONOR tovább feszegeti a hajlítható készülékek határait, és ennek eredménye a vadonatúj HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja, amely elődjeinél nagyobb strapabírósággal, hatékonyabb akkumulátorral, fejlettebb kijelzővel és innovatívabb AI-élménnyel érkezik.

 

 

A készülék összehajtva csupán 9,2 mm, a tömege 226 g, így a pehelykönnyű HONOR Magic V3 egy csúcskategóriás készülék a hagyományos okostelefonok vastagságával és súlyával. Ezt a teljesítményt 19 innovatív anyag és 114 mikroszerkezet aprólékos alkalmazásával érte el a gyártó, ezzel a precizitás és a karcsúság új korszakába emelve az összehajtható készülékeket. A kupola alakú, nyolcszögletű kameramodullal ellátott HONOR Magic V3 elegánsan ötvözi a kupolaszerkezetek építészeti szépségét a technológiai újításokkal. Ez a kameramodul gyémánt vágással rendelkezik, ami még vonzóbbá teszi a készüléket.

A HONOR Magic V3 tartósságát tovább fokozza, hogy az eszköz speciális üvegszálat épít a készüléktest anyagába, ami 40-szeresére növeli az ütésállóságot más csúcskategóriás, hagyományos telefonokhoz képest, miközben több mint 30 százalékkal csökkenti a hátlap vastagságát. A szabadalmaztatott HONOR Super Steel zsanérral ellátott telefon akár 500000 hajlítást is kibír, és elnyerte a tekintélyes SGS tartóssági tanúsítványt is. A HONOR Super Armored belső képernyővel és a HONOR karcolásgátló NanoCrystal Shielddel megerősített készüléket úgy tervezték, hogy a mindennapi használat viszontagságait könnyedén kibírja.

 

 

A 6,43”-os külső kijelzővel és a 7,92”-os belső, hajlítható képernyővel felszerelt HONOR Magic V3 magával ragadó kettős felhasználási élményt nyújt: egyszerre telefon és tablet. A felhasználó komfortérzetének és kényelmének előtérbe helyezése érdekében számos innovatív szemkényelmi funkciót tartalmaz, mint például a világ első AI Defocus Display technológiáját, 4320Hz-es kockázatmentes PWM fénytompítást, dinamikus fénytompítást, cirkadián éjjeli kijelzőt és a természetes hatást keltő Natural Tone Display funkciót.

Ezen kívül a HONOR Magic V3 fejlett 5150mAh-s harmadik generációs szilícium-szén akkumulátorral rendelkezik, ami támogatja a villámgyors 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli HONOR SuperCharge töltést. Az innovatív HONOR Falcon kamerarendszerrel, amely egy 50MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50MP-es fő kamerát és egy 40MP-es ultraszéles kamerát tartalmaz, a készülék páratlan képminőséget és sokoldalúságot ígér azok számára, akik jobbnál jobb fotókat készítenének okostelefonjukkal.

 

 

A HONOR Magic V3 számos intelligens funkciót kínál. Ezek közé tartozik a Magic Portal on Foldable, valamint a készülékben lévő AI-képesített fényképezési funkciók, mint a HONOR AI Motion Sensing a villámgyors felvételekért, és a HONOR AI Portrait Engine a portrék javításáért. A Google Clouddal együttműködve a HONOR a Google AI modellek és a felhőtechnológiák által támogatott produktivitási funkciók sorát gazdagítja, hogy a felhasználók számára általánosan jobb élményt nyújtson: ilyen a HONOR AI-radír, a szinkrontolmácsolás és a HONOR Notes fordítóeszköz. Ezekkel a HONOR Magic V3 akár személyes, akár professzionális használatra is tökéletes lehet.

A HONOR Magic V3 október 1-jén jelenik meg Magyarországon, fekete és zöld színekben.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Vissza