Új power bank és gaming szék a Sandberg kínálatában

Kütyü Magazin - 2024. szeptember 20.

A Sandberg, a dán székhelyű, megfizethető szabadidős és elektronikai termékeket gyártó vállalat bejelentette legújabb ErgoFusion Basic gaming székét, valamint repülőgépeken is jóváhagyott Survivor külső akkumulátorát.

Ergonomikus szék megfizethető áron

Irodai munka, otthoni tanulás vagy játék során a nem megfelelő testtartás egészségügyi problémákhoz vezethet. Az ergonomikus székek figyelembe veszik a megfelelő testtartást és S-alakú deréktámaszt nyújtanak, hogy hosszú órákat követően is kényelmesek tudjanak maradni. A Sandberg ErgoFusion termékcsaládja a Pro és Standard modellek mellett egy új, Basic változattal bővült, ami az eddigi legmegfizethetőbb áron kínál hasonló kényelmet, mint a drágább modellek.

A Sandberg ErgoFusion Basic gaming szék egyesíti az egyszerűséget, a minőséget és a kényelmet. Az S-alakú háttámla légáteresztő mesh-hálóból készült, ami biztosítja az optimális ülőhelyzetet akár hosszú órákon keresztül is irodai munka vagy játék során. A párnázott csuklótámaszok kényelmesek és könnyedén állíthatók egyszerű húzással. A döntött ülőhelyzet eléréséhez csak egyszerűen döntsd hátra a háttámlát és rögzítsd annak helyzetét a kívánt pozícióba! A kényelmes fejtámla magasságát és dőlésszögét szintén az általad kívánt helyzetbe állíthatod. A szék kiváló minőségű anyagokat használ, melyeket tartósságra terveztek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt.

„Igazából csak azt a stratégiát követjük, amit a nemrégiben bevezetett, egyéb gaming termékeinknél is alkalmaztunk. Ezalatt a néhány funkcióról történő lemondást értjük, aminek köszönhetően kiváló minőségű gaming termékeket tudunk nyújtani alacsonyabb áron” – mondta batteryAnders Partida Petersen, a Sandberg márkaigazgatója, aki ezalatt a 2024 során bevezetett, kompetitív áron értékesített gaming egerekre, billentyűzetekre és fejhallgatókra célzott.

Mindenes power bank a világ bármely pontjára

A Sandberg Survivor power bank sorozat robosztus kialakításának és megannyi funkcióinak köszönhetően sokak kedvencévé vált, azonban egyes nagyobb kapacitású modelleket a légitársaságok nem engedik felvinni az utastérbe. Erre jelent megoldást a legújabb, Survivor Powerbank 27000 PD65W, ami 99,9 Wh-s kapacitásával nem haladja meg a repülőgépek utasterében engedélyezett maximális értéket, így akár hátizsákunkba vagy kézipoggyászunkba pakolva is magunkkal vihetjük bárhová.

A Sandberg Survivor Powerbank 27000 PD65W a legjobb hordozható akkumulátor mobiltelefonok, laptopok és más mobilkészülékek töltésére. Egy masszív, IP66-tanúsítványú borítást használ, így a durva bánásmódnak is ellenáll. Teljes mértékben víz-, ütés- és porálló, így tényleg bárhová magaddal viheted. Két nagy teljesítményű USB-A porttal érkezik, melyek támogatják a 18 W-os QC 3.0-t, valamint egy nagy teljesítményű USB-C port is található rajta, ami akár 65 W-os PD-töltésre is képes, elegendő teljesítményt biztosítva a legtöbb modern laptop töltéséhez. Sőt, az USB-portok mellett egy 120 lumenes fényszóró is helyet kapott rajta. Ha pedig mindez nem elég, akár vezeték nélkül is töltheted vele telefonodat a beépített, akár 15 W-os töltést támogató Qi-töltőnek köszönhetően.

„A legtöbb légitársaság maximum 100 Wh-s akkumulátorkapacitást engedélyez, ami éppen csak egy kicsivel nagyobb, mint amit ez a fejlett power bank tud. Ha elfér egy 800 g-os külső akkumulátor a kézipoggyászodban, akkor itt a lehetőség arra, hogy egy rendkívül erős power bankot vigyél magaddal. A 27 000 mAh-es kapacitás a legtöbb mobilfelhasználónak egy hétig is elég – természetesen használattól függően” – mondta Anders Partida Petersen.

A Sandberg ErgoFusion Basic gaming szék és a Survivor Powerbank 27000 PD65W már egyaránt elérhető a gyártó hivatalos partnereinek kínálatában 54 000 Ft-os és 48 500 Ft-os ajánlott fogyasztói áron 5 év garanciával.

 

Vissza