Philips DiamondClean – USB-ről tölthető fogkefe

Farkas Norman - 2011. augusztus 16.

Az forgófejjel ellátott elektromos fogkefe nagyon felkapott termékké vált az utóbbi években. Zömében elemmel működő kütyük vannak a piacon, de a Philips újított egy kicsit, és bedobta a DiamondClean-t, mely USB-ről is képes felvenni a működéséhez szükséges áramot.

Ha gyakran utazunk, és sokszor azt sem tudjuk, hol a fejünk, akkor nekünk találták ki ezt a kütyüt. Nem kell elemekért futkosnunk, sőt, ha későn kapcsolunk, hogy lemerült a fogkefénk, akkor sem kell kényelmetlen helyzetbe kerülnünk, ugyanis a Philips újdonságát bármikor (és bárhol) feltölthetjük például a laptopunkról is.

A készülék két fejjel, egy hordáskával, valamint egy pohár formájú dokkolóval került piacra, mely igen ötletes megoldás (és szinte a fürdőszoba dísze is lehetne - komolyan). A DiamondClean 31 000 rpm sebességű forgásra képes, és újratölthető akkumulátora pedig egy töltéssel 3 hétig, vagy 42 két perces fogmosás erejéig képes biztosítani a működését. Az eszköz 5 vibrációs módot kínál számunka, ezeknek megfelelően használhatjuk fogfehérítésre, vagy az ínyünk érzékenységéhez igazított fogtisztításra.

A DiamondClean már elérhető Nagy-Britanniában „potom” 250 fontért (kb. 78 200 Ft).

 

Forrás: Philips

Kulcsszavak: Philips, Philips-hu, USB
Vissza