Android 4.0 mobil Bang & Olufsen ICEpower hangrendszerrel - Lumigon T2

Farkas Norman - 2012. február 29.

A dán gyártó a Mobile World Congressen mutatta be új, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő okostelefonját, melynek külsejében és hardveres felszereltségében is találunk némi egyediséget.

A T2 lelke egy 1,4GHz-es, kétmagos Qualcomm Snapdargon S2 processzor, mely erőlködés nélkül képes biztosítani az Ice Cream Sandwich dinamikus futását. A 3,8 hüvelykes, Gorilla Glass-szel borított érintőképernyővel és 8 megapixeles, LED vakuval segített,1080p Full-HD felvételek rögzítésére alkalmas kamerával felvértezett készülék NFC, Bluetooth, WLAN és A-GPS modult, valamint FM rádiót is kapott. A módfelett dekoratív kütyüt egy dedikált kameragombbal is ellátták, mely a képernyőbe integrált exponáló gombnál sokkal kényelmesebb megoldás. Érdekesség, hogy az eszköz rendelkezik infravörös érzékelővel, de a Bang & Olufsen hangrendszer jelenléte sem mindennapi jelenség.

A Lumigon T2 megjelenésére az év első felében számíthatunk. A jövevény az ázsiai és az európai piacon kerül forgalomba, várható ára 680 dollár (cirka 149 000 forint) körül alakul.

Vissza