Márciusban érkezik Európába az LG L sorozatának legkisebb tagja – LG L3

Farkas Norman - 2012. március 5.

A koreai gyártó kétmagos processzorral szerelt okostelefonját már a Mobile World Congress előtt bemutatta, ám akkor még csupán elenyésző mennyiségű információt bocsátott a nagyközönség rendelkezésére a jövevényről. Ez most megváltozott, lássuk hát, hogy mit tud, mennyibe fog kerülni és hol lesz elérhető az LG L3!

Az LG L sorozata egyelőre három masinát tartalmaz: L3, L5 és L7. Közülük most a legolcsóbb és legszerényebb hardveres felszereltségű tagról, az L3-ról beszélünk.

Az Android 2.3 Gingerbread alapú készülék lelke egy kétmagos, 800MHz órajelű processzor, melyet 2GB – microSD kártyával bővíthető - belső tárhely, A-GPS, Bluetooth és WLAN modul, illetve HSDPA (max. 3,6Mbps letöltési sebesség) adatátviteli képesség, valamint FM rádió, digitális iránytű egészít ki. A négysávos GSM modullal rendelkező L3 egy 3,2 hüvelykes, 320 x 240 pixel felbontású kapacitív érintőképernyőt kapott, s ez a koncepció leggyengébb láncszeme lehet. A 103 x 62 x 11,7 milliméteres és 109 grammos telefon energiaellátásáról egy 1500mAh teljesítményű akkumulátor gondoskodik, a képalkotási képességekért a hátlapon elhelyezett, 3,15 megapixeles AF kamera felel.

Az újdonság márciusban kerül az európai üzletek polcaira, s ugyanebben a hónapban indul hódító útra Ázsia egyes régióiba is. Az LG L3 E400 várható árának megállapításához a svéd Cdon webáruház nyújt támpontot, ahol 1200 svéd koronáért (cirka 44 000 forint) kínálják a mobilt.

Vissza