Európa bajnok: 203 cm-es képátlóval jön az új Sharp AQUOS LC-80LE645E

forrás Prim Online - 2012. április 3.

203 centiméteres (80 inch) képátlójával az új AQUOS LC-80LE645E modell mellett minden más nagyképernyős tévé eltörpül. Nem meglepő, hiszen a 80LE645E az eddig Európában valaha árusított nagyképernyős televíziók közül a kereskedelmi forgalomban elérhető legnagyobb képátlóval bíró modell. De ha bárki azt gondolná, hogy az új japán tévéóriást csak tágas tetőtéri loftokba szánták volna, téved

Talán furcsának tűnik, de a óriásképernyős modell szinte bármilyen hagyományos nappaliban elhelyezhető: az optimális nézőtávolság mindössze három méter. Ez a távolság a képernyő és a szófa között bármely európai nappaliban is feltételezhető. A tévéóriás ugyanakkor nemcsak méretével kelt meghökkentést, – a LED háttérvilágításnak köszönhetően – majd életnagyságú képei élesek és brilliáns minőségűek. A tévét még vonzóbbá teszi A++ besorolású energiatakarékossága.

Méretein és gyönyörű képein túl, az AQUOS LC-80LE645E az AQUOS NET+ okostévéplatformmal együtt multimédiás élményben is magasra helyezi a lécet. A tévé használói az AQUOS NET+ platformra fejlesztett 50 applikációhoz is hozzáférhetnek, továbbá elérhető a készülékről YouTube, illetve sok tévécsatorna médikönyvtára mellett segítségével az interneten is böngészhetünk. A készülékbe három HD tunert (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és médialejátszót is építettek. Fotók, videók, zenék azonnal lejátszhatók a tévén egy USB kulcsról vagy helyi számítógépes hálózatról (DLNA).

Az LC-80LE645E tévé 2012 március végétől érhető el kereskedelmi forgalomban.

 

Kulcsszavak: TV, Sharp
Vissza