Az Egyesült Államokban landol a Lenovo IdeaTab S2109

Farkas Norman - 2012. május 31.

Június elejétől megvásárolható lesz az Egyesült Államokban a Lenovo új, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapú táblagépe. A 9,7 hüvelykes készülékhez közvetlenül a gyártótónál, illetve az Office Depot üzleteiben lehet majd hozzájutni, ára 349 dollár körül alakul.

Emlékszel az áprilisban bemutatott Lenovo IdeaTab S2109-re? Az Android rendszerű táblagép reklámjában a fővárosunk is feltűnt. Ha nem rémlik, lent megtekintheted a videót.

Nos, a kínai gyártó masinája a nyár elején megérkezik az Egyesült Államokba, s gazdag felszereltségéhez képest igazán jó áron lehet majd hozzájutni.

A 9,7 colos, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel, WLAN és GPS modullal, SRS hangzással, négy hangszóróval, microHDMI kimenettel, 1,3 megapixeles előlapi kamerával, valamint kétmagos Texas Instruments OMAP4430 processzorral, 1GB RAM-mal, 10 órás akkumulátorral és microSD kártyahellyel felvértezett, mindössze 8,9 milliméter vastag eszközért 349 dollárt kell kicsengetni. További részleteket a Lenovo közleményében olvashatsz (angol nyelven) a termékről.

A kütyü egyéb régiókban való megjelenéséről nincs információ.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: USA, Lenovo
Vissza