Csúszik a Pebble okosóra megjelenése

Kütyü Magazin - 2012. július 26.

A legfrissebb információk szerint a tervezett szeptemberi megjelenés helyett csak jóval később kerül kereskedelmi forgalomba a Kickstarter történetének egyik legsikeresebb projektjeként híressé vált Pebble okosóra.

A majd' hetvenezer támogatótól összegyűjtött, több mint tízmillió dolláros tőkével a Pebble lett a Kickstarter egyik legsikeresebb projektje. Nem csoda, hogy ilyen nagy érdeklődés övezi a kütyüt, hiszen egy kedvező árú, Android és iOS készülékekkel egyaránt kompatibilis kiegészítőről van szó, mely a szerteágazó funkcionalitás mellett lenyűgöző megjelenéssel is kecsegtet. Ha többre vagy kíváncsi, olvasd el a Pebble-ről szóló cikkünket, vagy tekintsd meg a szerkezet Kickstarter oldalát.

Az eszközt feltalálói bejelentették a napokban, hogy a találmányuk a tervektől eltérően nem jelenik meg szeptemberben, csak valamikor később válik elérhetővé. A csúszás oka, hogy eredetileg csak 1000 darab Pebble gyártását helyezték kilátásába, ám a Kickstarteren szerzett népszerűséggel a kereslet jócskán megnőtt, így 85 ezer óra gyártása vált szükségessé. Jelenleg a mérnöki ellenőrzés fázisában (Engeneering Verification) van a készülék, s egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor veheti kezdetét a sorozatgyártás és a szállítás.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz várni és hatalmas késztetést érzel egy androidos okos karóra beszerzésére, akkor ajánljuk figyelmedbe a nemrég piacra dobott I'm Watch-ot, vagy a már cirka 114 dollárért beszerezhető és több mint 100 alkalmazással felturbózható Sony SmartWatch-ot.

 

Vissza