Sony házimozi erősítő beépített wifivel

forrás Prim Online - 2012. július 29.

Apple eszközökről, PC-ről és táblagépekről is lejátssza a tartalmakat a Sony új erősítője, amely a hangsugárzók elhelyezkedésének figyelembe vételével javítja a surround hangzás minőségét.

A Sony új STR-DN1030 házimozi erősítője 7.2 csatornás audio leadására képes, csatornánként 110 wattos teljesítménnyel. A mozis hanghatás eléréséhez a Sony által kifejlesztett HD Digital Cinema Sound technológiát használja, amellyel a suttogástól a robbanások dörejéig minden hangot képes élethűen visszaadni.

Az Advanced Digital Cinema Auto Calibration funkció segítségével lehetőség nyílik a hangfalak elhelyezését figyelembe vevő, a helyiségnek megfelelő surround hang beállítására. Emellett a zenei élmény többféle akusztikus mód választásával fokozható, a beépített internetrádiónak köszönhetően pedig több ezer rádióállomás adására kapcsolódhatunk.

A különböző forrásokhoz sokrétű kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre: öt HDMI bemenet, egy HDMI kimenet, egy USB 2.0 bemenet, továbbá a beépített wifi és AirPlay, melyek lehetővé teszik Apple termékekről, PC-ről, táblagépekről és más hálózati eszközökről a filmek és zenék streamelését. Az okostelefonok és táblagépek távirányítóként is használhatók a Sony Media Remote alkalmazás használatával.

Vissza