Univerzális védelem minden androidos kütyüre

forrás Prim Online - 2012. október 8.

Elérhető az F-Secure Mobile Security legújabb verziója, amely minden Android operációs rendszert futtató eszköz – okostelefonok, tabletek, okos TV-k és set-top-box-ok – számára védelmet nyújt. Az F-Secure közlemúltban kiadott kiber-fenyegetettségi jelentésében kiemelten foglalkozott az Androidot érintő fenyegetések jelentős növekedésével, az F-Secure a trend erősödésére adott válaszul adta ki a mobileszköz-védelmi megoldását.

Az F-Secure 2012-ben, 14 ország szélessávú internet-előfizetői körében végzett felmérése szerint a válaszadókat a biztonság és a család védelme aggasztja leginkább. A megkérdezettek – akiknek 56 százaléka rendelkezik okostelefonnal - körülbelül fele érzi úgy, hogy a különböző, potenciálisan kártékony linkek sebezhetővé teszik személyes adataikat és online vásárlásaikat is. A szülők 91 százaléka gondolja úgy, hogy fontos megvédeniük gyermekeiket a káros internetes tartalmaktól, továbbá 30 százalékukról az is kiderült, hogy gyermekeik hozzáférnek interneteléréssel rendelkező okostelefonhoz.

Az F-Secure Mobile Security legújabb verziója minden androidos készülék számára átfogó védelmet biztosít a kártevőkkel szemben, sőt a BlackBerry OS és Symbian rendszerű eszközöket is támogatja. Lássuk, milyen funkciók kaptak helyet a szoftverben!

Az F-Secure Mobile Security legfontosabb funkciói, tulajdonságai:

- Védelmet biztosít a kártékony mobil alkalmazásokkal, vírusokkal és egyéb kártevő programokkal szemben
- Biztonságos mobil böngészést tesz lehetővé és védi az online identitást

- Megóvja a gyermekeket a számukra káros webes tartalmaktól, oldalaktól és applikációktól

- Blokkolja a nemkívánatos hívásokat, SMS és MMS üzeneteket

- Segítségével megtalálható az elveszett mobil eszköz: a készülék egy SMS-ben elküldi a pontos helyét

- Egy SMS küldésével letiltható és törölhető az elveszett eszközön található adatok

- Számos nyelven elérhető

- Az AV-TEST’s Malware Protection for Android tesztjén az egyik legkiválóbb termékként szerepel

Vissza