Mobilok féláron a Telenornál

Farkas Norman - 2012. november 6.

A Telenor ismét nagy akciót indított, melynek keretében két napig 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatunk meg egyes készülékeket új, vagy meglévő előfizetésünkhöz.

Huawei Ascend G300

A májusi akció sikerein felbuzdulva a Telenor ismét bevezetett egy két napig érvényes kedvezményt , melynek lényege, hogy a felhasználók - legyenek akár meglévő előfizetéssel rendelkező ügyfelek, vagy új előfizetést vásárlók - féláron juthatnak hozzá egyes készülékekhez. A november 5-én és 6-án élő akcióról érdemes tudni, hogy nem csak  a lakossági ügyfelek vehetik igénybe, viszont részletfizetési konstrukció esetén nem élhetünk vele.

Az akció ideje alatt több helyen is összefuthatunk az utcákon a Telenor embereivel, akik népszerűsítik a kedvezményt, s az érdeklődőket ajándékokkal várják.

A májusi kedvezménnyel ellentétben most nem minden készülék  hozható el olcsóbban, az akció kizárólag a következő okostelefonokra vonatkozik: ZTE Atlas 3.5 W, HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Xcover 271, Samsung Omnia M, Sony Xperia sola, Nokia C5 5MP, Nokia Lumia 900, Huawei Ascend G300

Sony Xperia sola

Vissza