Pletykák szerint június 20-án leplezik le az iPhone 5S-t

Czipperer Dia - 2013. április 2.

A következő iPhone-ról a korábbi időpontnál előbb, már június végén lehullhat a lepel, júliusban pedig már kapható is lesz – legalábbis a híresztelések szerint.

Mivel az Apple nem igazán bőbeszédű, ezért továbbra is csak pletykákra hagyatkozhatunk, azonban a vártnál – augusztus – korábban landolhat a boltokban az iPhone 5S. Bár már a KGI Securities elemzője korábban is a júniusi debütálásról beszélt, többen nyár végére saccolták az érkezést.

A jelenlegi dátum összhangban van a korábbi iPhone megjelenésekkel. Igen ám, csak hogy a 4S-sel megváltozott minden. Továbbra is akadnak olyanok, akik szerint nem tér vissza a régi kerékvágás, és augusztusig várni kell a készülékre.

Hogyan jött a képbe június 20.? A Mac rajongói oldal, a MacFan 20 éves évfordulóját ünnepli ekkor, ezen felbuzdulva ők úgy gondolják, a korábbi hagyományokhoz visszatérve Tim Cook a médiaalkalmon leplezi majd le az új iPhone-modellt. Ha a dátum valóban helytálló, akkor nem a hivatalos évfordulón, az első iPhone megjelenésének napján (2007. június 29.) mutatkozik be az új készülék.

Sokkal nem jutottunk előrébb a dolog kapcsán, de talán ennyi találgatás után az már elég valószínű, hogy idén tényleg a piacon landolhat az új üdvöske, csakúgy, mint rokona, az iPad legújabb változata is.

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Kulcsszavak: Apple, iPhone 5S, pletyka
Vissza