Te kipróbálnád a Facebook Home-ot?

Czipperer Dia - 2013. április 8.

Az Androidpolice oldalán olvasható a kérdés: „Te kipróbálnád a Facebook Home-ot?” Ugyanis néhány nap múlva ténylegesen is lehetőség nyílik rá, bár nem túl széles körben.

A napokban mutatkozott be a Facebook Home, április 12-től pedig már a Play Store-ban is elérhető lesz azok számára, akik szeretnék kipróbálni. Igen ám, de sajnos nem mindenki számára lesz adott a lehetőség.

Az Android operációs rendszer természetesen alapfeltétel, de még nem minden készüléket támogat a rendszer. Csak azok próbálhatják ki a Facebook újdonságát, akik HTC One X, One X+, Samsung Galaxy S III-mal vagy S4-gyel, illetve Galaxy Note I/II-vel rendelkeznek.
 
Az Androidpolice ennek kapcsán tette fel a kérdést, vajon kipróbálnák-e a felhasználók a demó verziót? Tekintve a szűkre szabott lehetőségeket, a válaszok jelenlegi állása szerint a többség nem (64%) élne a lehetőséggel, míg egy kisebb részük (16%) megtenné, ha készüléke kompatibilis lenne. Szóval mindössze a felhasználók 20%-a mutat tényleges hajlandóságot a demó kipróbálására.
 
 
Forrás: Androidpolice.com
 
Vissza