Swype: intelligens virtuális Android billentyűzet frissítve

Czipperer Dia - 2013. április 25.

Eleinte biztosan furcsa lehet a váltás egy érintőképernyős telefonra, sokan főleg a megszokott billentyűzetet hiányolják, bár egy idő után hozzá lehet szokni. Van azonban egy gyorsabb, Swype névre keresztelt megoldás, amely segítségünkre lehet.

Talán még nem annyira elterjedt a Swype intelligens virtuális billentyűzet, amely sokak számára megkönnyíti a gépelést érintőképernyőn. Az elv, hogy nem kell bepötyögni a szót, hanem csak hüvelykujjunkat a betűkön csúsztatni, és a program kiadja számunkra a legpontosabb javaslatot. Bár ezt a módszert is meg kell szokni, hiszen itt is nagy az esély az elgépelésre.

 

 

Eddig a Swype-ot csak béta verzióban használhattuk, jó hír azonban, hogy a fejlesztők a „kukába dobták”, és kiadták az 1.5-ös frissített verziót, amely több élő nyelvvel és nyelvjárással is bővült.

Az alkalmazás nemcsak telefonokon működik, hanem táblagépeken, játékkonzolokon, televíziókon stb. is jó szolgálatot tesz.

A teljes alkalmazás bevezető ára 0,99 dollár, amely korlátozott ideig érhető el. A program próbaverziója ingyenesen letölthető a Google Playről.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza