Itt az első asztal nélkül is használható asztali PC

Széll Zoltán - 2013. május 26.

A HP bejelentette a HP ENVY Rove 20 hordozható minden egyben (AiO) PC-t, a vállalat első hordozható minden egyben PC-jét, amely megszabadítja az asztali PC-t az asztaltól. Mindezeket nagy kapacitású, beépített teleppel, különleges konstrukcióval és fejlett érintőtechnológiával támogatja. A HP új, boltokban megvásárolható noteszgépeket és minden egyben PC-ket is bejelentett.

A HP ENVY Rove 20 könnyen alakítható a függőleges asztali PC pozícióból vízszintes tábla PC pozícióba. A HP az új asztali-táblagépet számos játékprogrammal – Electronic Arts Monopoly, Fingertapps JigsWar Puzzle, Fingertapps Musical Instruments – szállítja.

 


A játékokat és a multimédia tartalmak megtekintését és meghallgatását 20 hüvelykes, 1600 x 900 képpont felbontású IPS LED panel (jellemzője a széles látószög, a gazdag színválaszték és a nagy kontraszt) és a Beats Audio hangrendszer (kristálytiszta hanggal) támogatja. Az új asztali-tábla PC Intel negyedik generációs Core processzort, Intel HD grafikus processzort, 10 pontos érintővezérlőt, Windows 8 operációs rendszert, 1TB-os merevlemezes meghajtót és 8GB SSD tárat tartalmaz.


A HP több olyan új AiO PC-t is bevezetett, melyek kihasználják a Windows 8 operációs rendszer érintő-élményét és több új nagy teljesítményű noteszgépet is kibocsátott, melyek jellemzője a többérintős technológia. A HP minden új táblagépe, noteszgépe és asztali gépe kedvező áron lesz kapható, annak ellenére, hogy több új technológiai megoldást tartalmaznak.


Az új HP Pavilion 20 TouchSmart AiO PC és a HP Pavilion 23 TouchSmart AiO PC nagy élményt biztosít a felhasználóknak. A HP Pavilion 23 TouchSmart AiO PC 23 hüvelykes teljes HD képernyőt és IPS panelt tartalmaz széles látószöggel.

 


A HP Pavilion 11 TouchSmart noteszgép fantasztikus Windows 8 élményt támogat a 11,6 hüvelykes, 10 pontos kapacitív érintőképernyővel. A modell jelenleg a legolcsóbb érintőképernyős noteszgép a HP kínálatában.


A HP Pavilion 14 TouchSmart Sleekbook a legkedvezőbb árfekvésű érintő-optimalizált HP Sleekbook. A filmek megtekintéséhez és játékokhoz optimalizált Sleekbook AMD A-sorozatú mikroprocesszort használ.

 


A HP ENVY Rove 20, júliusban lesz kapható, árát még nem határozták meg. A HP Pavilion 20 TouchSmart  AiO PC az Egyesült Államokban június 26-tól lesz kapható, induló ára 619,99 US$. A HP Pavilion 23 TouchSmart AiO PC az Egyesült Államokban június 5-étől lesz kapható, induló ára 749,99 US$. A HP Pavilion 11 TouchSmart noteszgép az Egyesült Államokban június 26-ától lesz kapható, induló ára 399 US$. Míg a Pavilion 14 TouchSmart Sleekbookot az Egyesült Államokban június 26-tól lehet megvásárolni, induló ára 479,99 US$.
 

Vissza