Sajtófotón a Galaxy Ace 3

Farkas Norman - 2013. június 10.

Felbukkant egy sajtófotó a Galaxy Ace sorozat hivatalos bemutatóra váró, harmadik tagjáról. A kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró jövevény leleplezésére várhatóan június 20-án kerül sor.

Már régóta járják a világot a pletykák a Samsung Galaxy Ace 3-ról, mely elődjeihez hasonlóan jó ár/érték arányával próbálja magához édesgetni a felhasználókat. Az újdonság várhatóan június 20-án, a gyártó következő sajtóeseményén mutatkozik be a fotózásra kiélezett Galaxy S4 Zoom kíséretében. A SamMobile jóvoltából nem kell várnunk a hivatalos leleplezésig, hogy láthassuk az Ace 3-at, ugyanis az oldal megosztott a nagyvilággal egy idő előtt kiszivárgott sajtófotót. Az alant látható kép alapján az új Ace dizájnja jelentős mértékben nem tér el a sorozat előző tagjáétól; lekerekített sarkakkal határolt készülékház, közepes méret és a megszokott vezérlőgomb-trió (egy fizikai, két érintésérzékeny) jellemzi.

Az eddigi infók szerint a telefon hardveres alapját egy kétmagos, 1GHz-es processzor adja, amit 1GB RAM, 4GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, 5 megapixeles hátlapi és VGA előlapi kamera, 1500mAh kapacitású akkumulátor, valamint 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyő egészít ki. Az egy- és kétkártyás változatban is piacra kerülő készülék fedélzetén az Android Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot – előbbi készülékverzió a GT-S7270, utóbbi pedig a GT-S7272 modellszámot kapta.

 

 




 

[Forrás: Unwired View]

Vissza