Közösségi játékélményt nyújt a Play Station 4

Kütyü Magazin - 2013. június 12.

A Sony bejelentette, hogy a tökéletes online játékélmény érdekében a PlayStation Network új szolgáltatásain keresztül közelebb hozza egymáshoz a PlayStation 4 (PS4) játékosait. A cég a PS4 2013-as bevezetésével egyidőben régiónként kiterjeszti a PlayStation Plus tagság szolgáltatásait, így a PS4 felhasználók számos új streaming és közösségi szolgáltatáshoz férhetnek majd hozzá.

 

A PS Plus szolgáltatást a Sony 2010-ben indította először a PlayStation 3 rendszeréhez, majd 2012-ben a PlayStation Vita-hoz. Azóta a PS Plus világszerte népszerű lett, folyamatosan növekvő felhasználószámmal. A PS Plus olyan szolgáltatásokat kínál, mint kedvezményes játékok, felhőalapú játékmentés, és az „Instant Játékgyűjtemény”, mellyel a felhasználók népszerű játékok teljes verzióját próbálhatják ki, időkorlát és plusz költségek nélkül.

A PS Plus szolgáltatások kiegészítéseként a PS4 megjelenésével egyidőben a #DRIVECLUB PS Plus Edition is elérhető lesz, mellyel a játékosok a világ legjobb autóit vezethetik elképesztően részletgazdag valós helyszíneken, és csapattársaikkal együtt klubokban, ahol megoszthatják egymással az élményeket és elismeréseket. Az Instant Játékgyűjtemény pedig folyamatosan bővül.

További PS Plus funkciók:

·       Online Multiplayer

A felhasználók amellett, hogy online játszhatnak egymással, a PS Pluson keresztül a játék követése közben is zökkenőmentesen csatlakozhatnak, sőt beszélgethetnek is a játék alatt.

·       Automatikus frissítések

A rendszer gyakrabban keres játékfrissítéseket, automatikusan letölti, és telepíti is azokat. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a játékok mindig naprakészek, a játékosok pedig bármikor azonnal játszhatnak velük.

·       Platformokon átívelő PS Plus tagság

Egy PS Plus tagság magában foglalja a PS4-et, PS3-at, és PS Vita-t. A PS Plus szolgáltatás platformokon átívelő, és szinte minden PlayStation-re érvényes: a PS3 és PS Vita felhasználók meglévő PS Plus tagságukkal elérhetik a szolgáltatást a PS4-en, és fordítva.

Az exkluzív játéktartalom és szolgáltatások mellett a PS Plus számos privilégiummal és kedvezményekkel kedveskedik felhasználóinak. Az új PS4 több közösségi oldalt is támogat – többek között a Facebookot, a Ustreamet és a Twittert is – melyeken keresztül egyszerűen kommunikálhatnak és oszthatják meg a játékokat egymással a felhasználók. A PS4 a páratlan szórakozás és gazdag játékok élményének verhetetlen platformja.

 

 

Vissza