LG G Pad – 8,3 hüvelykes Full HD kijelzővel

Farkas Norman - 2013. augusztus 15.

Az IFA szakkiállítás során mutatkozhat be az LG 8,3 hüvelykes Full HD érintőképernyővel felvértezett, Android rendszerű táblagépe, a G Pad.

A legfrissebb infók szerint a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2013 szakkiállítás során hullhat le a lepel az LG új, Android-alapú táblagépéről. A kisebbik dél-koreai gyártó egy időre elfordult a tabletektől, de ha hihetünk a pletykáknak, G Pad nevű üdvöskéjével hamarosan újra képviselni fogja magát ezen a feltörekvő, egyre szerteágazóbb piacon.

Az eddigi hírek szerint 8,3 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD), szupervékony kerettel határolt érintőképernyő, négymagos processzor és 2GB RAM kerül a szálcsiszolt alumínium hátlappal érkező G Pad-be, azaz egy prémiumkategóriás kütyüt köszönthetünk „személyében”.

A néhány éves kihagyás után talán célszerűbb lenne az LG részéről, ha egy prémium masina helyett egy kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró eszközzel tért volna vissza a táblagépek birodalmába, mindenesetre örülünk, hogy újra beszállt a játékba, hiszen ezzel még izgalmasabbá teszi a táblagéppiacon folyó küzdelmet.

 

T-Mobile G-Slate - LG Optimus Pad

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza