Telenor: 70%-os kedvezmény minden mobilra

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 5.

A szeptember első hetében induló új, őszi kampányával szeretne lökést adni az okostelefonok terjedésének a Telenor: korlátlan adatforgalmat kínál az év végéig minden meglévő és új Smarttarifa és Smarttarifa Extra előfizetőnek, illetve 70%-os kedvezményt ad a portfóliójában megtalálható valamennyi mobiltelefonra.

Ma már egyre több ember számára szinte elképzelhetetlen az élet okostelefon nélkül. A magyar felnőttek több mint negyede (29%-a) rendelkezett okostelefonnal 2012 végén, amely nagyjából 2,4 millió készüléket jelent. Az okosmobillal rendelkezők 60%-a pedig ki is használja az internet nyújtotta előnyöket.

A növekvő tendencia a Telenornál is megfigyelhető: míg tavaly megközelítőleg tízből hat, addig idén az ügyfelek közel háromnegyede választ valamilyen adatforgalmazásra is képes készüléket. A felhasználók egyre nyitottabbak a nagyobb tudású mobilok iránt, de jelentős a kereslet a megfizethető, jó ár-értékkel aránnyal bíró, belépő szintű okostelefonok iránt is, így a Telenor igyekszik színes készülékkínálattal az ügyfelek rendelkezésére állni.

A propelleres szolgáltató szeptember 3-ától november 6-ig az összes elérhető mobiltelefonját 70%-os kedvezménnyel kínálja készülékenként egy meghatározott tarifakategória választása esetén. Ráadásul év végéig korlátlan adatforgalmat biztosít belföldön valamennyi Smarttarifa és Smarttarifa Extra tarifával rendelkező meglévő és új ügyfelének.

„Őszi akcióinkban most minden adott ahhoz, hogy az okostelefonok és a mobilinternet világával eddig csak kacérkodók most meg is ismerkedjenek velük. Amellett, hogy óriási kedvezménnyel juthatnak ügyfeleink okostelefonhoz, év végéig korlátlanul is internetezhetnek mobiljukon, így gondtalanul fedezhetik fel a készülékükben rejlő lehetőségek végtelen tárházát” – mondta Mike Michel, a Telenor marketing vezérigazgató-helyettese.

Az akció kiemelt termékei között megtalálható a legkedvezőbb árú duplamagos Huawei Ascend Y300;a legújabb, eddigi legjobb sajátmárkás Telenor Smart Touch Pro; a kiemelkedő teljesítményű, kompakt Samsung Galaxy S4 mini; valamint a lenyűgöző kijelzővel rendelkező Sony Xperia SP. Utóbbi két készülék és a Telenor kínálatában szereplő több okostelefon is teljes mértékben kompatibilis a Telenor folyamatosan bővülő Hipernet 4G hálózatával, így maximálisan kiaknázhatók velük az okostelefonokban rejlő lehetőségek.

 

 

A Telenor természetesen a feltöltőkártyás ügyfeleire is gondolt: a júniusban bevezetett MyMenurendszerben elérhető egyedi, időszakos ajánlatok megújultak, így egyes csomagok most még több lebeszélhető percet és adatmennyiséget tartalmaznak az akció végéig. A nagy sikerű, rendkívül kedvező belföldi, hálózaton belüli telefonálást kínáló 5 forint/perc akció pedig továbbra is megrendelhető, a promóciós időszak alatt akár többször is.

További információkat itt találsz a Telenor akcióiról.

 

Vissza