Az LG W8 és W7 OLED tévékkel várja a focirajongókat a Mammutban

forrás: Prím Online - 2018. július 6.

Az LG a Mammutban felállított tévékészülékein napközben élőben közvetíti a mérkőzéseket egészen a világbajnokság végéig, július 15-ig. A meleg vagy eső elől menekülők a klímával ellátott bevásárlóközpontban élvezhe-tik a focihangulatot, és azoknak sem kell lemaradniuk a meccsekről, akik vásárolni indulnak. A gyártó nem véletlenül állította ki a készülékeket: a világbajnokság idején a televíziók iránt is megnő a kereslet, így a legna-gyobb márkák is a mérkőzések idejére időzítik aktivitásaikat.

Az LG a labdarúgó-világbajnokság idejére egy különleges, foci tematikájú installációt alakított ki a Mammut 2-ben: a kihelyezett babzsákfoteleken négy kiváló minőségű televízión, négy oldalról is lehet nézni napközben a futballmeccseket, így az érdeklődők vásárlás közben is követni tudják ked-venc csapataikat.

 

 

A kiállított W8 és W7 OLED tévék képesek megteremteni a végtelen kont-rasztarányt: a tökéletes fekete mellett a színek élénken és részletgazdagon jelennek meg a képernyőn. A televíziók legújabb generációjában már több mint 8 millió önállóan világító képpont felel a tökéletes színek megjeleníté-séért, lefedve a teljes színskálát. A focikapuban vékony rögzítőkkel elhelye-zett, kevesebb, mint 4 milliméteres vastagságú W7 és a W8 OLED tévék le-begő hatást keltenek, kiemelve a készülékek légies formatervezését.

 

 

A két OLED televízió mellett két nanocellás, szintén 4K képminőségű UHD televízió is helyet kapott a szurkolói bázison, melynek képernyőjét akár 60 fokos betekintési szögből is bátran nézhetjük, hiszen a kijelző ebben az esetben is élethű, torzításmentes színeket és fényerőt biztosít.

 

A szurkolói bázis a Mammut 2 szökőkútjának helyén, a földszinten kapott helyet, és egészen július 15-ig várja a szurkolókat.

Kulcsszavak: LG, OLED TV, LG OLED TV
Vissza